16 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir lansmanı

Nidapark Başakşehir lansmanı

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

Başakşehir Belediyesi'nden 1.500 sosyal konut geliyor!

Mavera Comfort projesinin basın lansmanında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, " İlçemizde bu sebeple Başakşehir Belediyesi'nin yapımına başlayacağı yaklaşık 1.500 konutluk bir sosyal projemiz olacak" dedi.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Sojitz tarafından projesi sürdürülen ve tamamlandığında dünyanın en büyük sağlık kampüslerinden birine dönüşecek Başakşehir Şehir Hastanesi lansman toplantısı 5 Temmuz'da...

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

3. İstanbul Başakşehir basın lansmanı 28 Eylül'de!

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığıyla kurulan ASAF İş Ortaklığı, Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul Başakşehir’de şimdi de rezidans etaplarını görücüye çıkarıyor.

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi 534 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi, Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 518 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları 485 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Kayaşehir'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir'in lansmanı 20 Nisan'da!

Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları markalı en yeni projesi , 20 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek basın toplantısında lanse ediliyor. Avrupa Konutları Başakşehir, 20 Nisan’da düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vade farksız taksit avantajı sunuluyor. 5 blok halinde inşa edilen projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Nidapark Başakşehir lansmanı Haberi

Nidapark Başakşehir lansmanı

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.


Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım’ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı 29 Eylül 2015'te...