25 / 04 / 2024

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.



Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı iş birliğiyle hayata geçirilen Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı yapıldı. Başakşehirli vatandaşların yüzünü güldüren projenin tanıtım toplantısına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı. Toplantıda önemli açıklamalar yapan Başkan Kartoğlu, yeni projelerini de anlattı.

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten Yasin Kartoğlu, "Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz projemiz 445 daireden meydana geliyor. Çam ve Sakura Hastanesi'nin hemen karşı çaprazında çok güzel bir proje olacak. Hedefimiz 1 buçuk sene içerisinde projeyi tamamlayıp vatandaşımıza teslim etmek. Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. İlan edeceğimiz projeler Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahalleleri olacak. Oradaki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız, vatandaşlarımızı güvenli konutlara kavuşturacağız" dedi.

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

İLK 50 DAİRE KURA İLE SATILACAK

Kaliteli yapı stokunu yüzde 83'e çıkardıklarını söyleyen Yasin Kartoğlu, mega kent İstanbul'da en fazla konut üreten belediye olduklarını söyledi. Merakla beklenen Kayapark Sakura Evleri projesiyle de ilgili bilgi veren Yasim Kartoğlu, "Proje 17 dönüm alanda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. İlk 50 daireyi kura ile vereceğiz. Kura için başvuru resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Oradan şartları tutan bütün vatandaşlarımız başvuru yapabilir" dedi.

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön