25 / 04 / 2024

Başakşehir Belediyesi'nden 1.500 sosyal konut geliyor!

Başakşehir Belediyesi'nden 1.500 sosyal konut geliyor!

Mavera Comfort projesinin basın lansmanında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, " İlçemizde bu sebeple Başakşehir Belediyesi'nin yapımına başlayacağı yaklaşık 1.500 konutluk bir sosyal projemiz olacak" dedi.



Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığıyla hayata geçirilen Mavera Comfort projesinin lansmanı bugün Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu deprem izolatörüne sahip Türkiye’nin ilk nitelikli konut projesine ev sahipliği yapmaktan ve  “Gelir Paylaşımı Modeli” ile projede yer almaktan mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Yasin Kartoğlu, daha önce kentsel dönüşüm adına Başakşehir’de birçok örnek projeyi hayata geçirdiklerini, bu projeyi de depreme hazırlık adına, kentsel dönüşüm kadar önemli bir hamle olarak gördüklerini söyledi.  Bu anlamda Türkiye için Mavera Comfort’ın diğer Belediyelere de gerek şehircilik, gerekse depreme ön hazırlık anlamında örnek bir model olacağını söyledi.

Başakşehir'in İstanbul'da nüfusun en çok arttığı ilçe olduğunu söyleyen Başkan Yasin Kartoğlu, insanların Başakşehir'i tercih etmesi için önemli nedenleri olduğunu söyledi. Başakşehir'in nüfus konusundaki artışının en önemli nedeninin zemin olduğunu söyleyen Yasin Kartoğlu, Başakşehir'în İstanbul'un zemini en sağlam ilçeleri arasında olduğunu dile getirdi.

İlçenin kentsel yenilemeyle kendisini sürekli yenilediğini belirten Yasin Kartoğlu sözlerini şu şekilde tamamladı: "Sadece üst grup değil, sosyal konut konusunda da ciddi bir üretimin olduğu bir Başakşehir'den bahsediyoruz. Sosyal konut meselesini açmışken 1-2 cümle söylemek isterim. İlçemizde bu sebeple Başakşehir Belediyesi'nin yapımına başlayacağı yaklaşık 1.500 konutluk bir sosyal projemiz ve farklı sosyal projelerimiz olacak"
 

Mavera Comfort satışa çıktı! 590 bin TL'ye 2+1!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön