29 / 03 / 2024

nidapark beşiktaş ödeme koşulları

nidapark beşiktaş ödeme koşulları

Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılırken, 60 aya kadar yüzde 0,69 faiz oranıyla, 120 aya kadar ise yüzde 0,79 faiz oranıyla taksitlendirme avantajı sunuluyor...

Nidapark Besiktas'ta yüzde 1 KDV'yle! Son gün 31 Ocak!

Nidapark Besiktas'ta yüzde 1 KDV'yle konut sahibi olunuyor. Projede yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Son gün ise 31 Ocak olarak belirlendi

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Beşiktaş'ın yeni projesi Nidapark sakinleriyle buluştu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun ödüllü rezidans projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş, İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusu ile mahalle atmosferini birleştiriyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimi yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. Bahçe ve giriş ile birlikte 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş’ta 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak İstanbul'da konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.

Nidapark Beşiktaş yeni sakinleri ile buluştu!

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu’nun lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş, yeni sakinleri ile buluştu.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksitlendirme sağlanıyor.

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık!

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları 547 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Daire alanları 36 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar ulaşıyor.

Nidapark Beşiktaş ödeme seçenekleri!

Nidapark Beşiktaş ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 2 oda 1 salon dairelerin satışının tamamlandığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Türkiye'nin en iyi rezidans ödüllü projesi: Nidapark Beşiktaş!

Nidapark Beşiktaş projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 547 bin TL'den başlıyor ve 973 TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş Rezidans!

Daire teslimlerinin 2015 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde daire fiyatları 547 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 58 adet konuttan oluşuyor.

Nidapark Beşiktaş daire fiyatları!

Toplamda 7 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nida Park Beşiktaş konut projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Nidapark Beşiktaş daire fiyatları...

Nidapark Beşiktaş iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde yükselen Nidapark Beşiktaş projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede toplam 58 adet daire bulunuyor. Nidapark Beşiktaş iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

nidapark beşiktaş ödeme koşulları Haberi

nidapark beşiktaş ödeme koşulları

Konut alanlarının 36 metrekareden başlayıp, 145 metrekareye kadar yükseldiği Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu detaylarına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Nida Park Beşiktaş projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede 58 adet daire yer alıyor.


7 bin 250 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Nidapark Evleri Beşiktaş projesi, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde yükseliyor. 



Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçirilen Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede son 15 adet dairenin satışı devam ediyor. 


Beşiktaş Nida Park projesinin sosyal donatı alanları arasında;  güneşlenme terasları, fitness salonu, barbekü ve lounge alanları yer alıyor. 


Nidapark Beşiktaş ödeme tablosu dahilinde 60 aya kadar yüzde 0,69 faiz oranıyla, 120 aya kadar ise yüzde 0,79 faiz...