28 / 03 / 2024

Nidapark Beşiktaş tahncioğlu

Nidapark Beşiktaş tahncioğlu

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları 547 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Daire alanları 36 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar ulaşıyor.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Beşiktaş Metrosu'nun açılışı gecikebilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro kazısı çalışmalarında tarihi buluntular bulunan Beşiktaş istasyonunda incelemeler yaptı. İstasyonun tarihi kalıntılar nedeniyle gecikerek açılacağını belirtti.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız teslim tarihi!

Toplamda 95 daireden meydana gelen Nidapark Ayyıldız projesi Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Eyüp'e komşu konumda hayata geçiriliyor..  

Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı protesto edildi!

Cihangir Park Forumu, Beyoğlu Kent Savunması ve Beşiktaş Kent Dayanışması, Kabataş-Beşiktaş metro hattı inşaatı için Fındıklı Parkı’nı kapatan Alarko Holding’i protesto etti.

Özak, Beşiktaş'taki arsasının 2015 değerlemesini yayınladı!

Özak GYO İstanbul İli Beşiktaş İlçesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 198 no.lu parsel ve bağlı ortaklığımız Arstate Turizm Paz.ve Tic.A.Ş. mülkiyetinde yer alan 4 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Özderici GYO Beşiktaş'taki gayrimenkulünün 2015 değerlemesini yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1403 Ada, 648 no'lu parsel üzerine kayıtlı olan C Blok 25 no'lu bağımsız bölüme ait 2015 yılı ekspertiz raporunu yayınladı.

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Beşiktaş'ın yeni projesi Nidapark sakinleriyle buluştu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun ödüllü rezidans projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş, İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusu ile mahalle atmosferini birleştiriyor.

Nidapark Beşiktaş tahncioğlu Haberi

Nidapark Beşiktaş tahncioğlu

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire sayısı 58 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde 2 oda 1 salon dairelerin satışı tamamlandı.


Nidapark Beşiktaş projesinde teslimleri 2015 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşecek. Projede 60 aya kadar 0,69, 120 aya kadar 0,79 faiz oranıyla vade yapılıyor.


Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları şu şekilde; stüdyo daireler 547 bin TL ile 644 bin TL, 1 oda 1 salon daireler 774 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde bulunan 1+0 daireler 36 - 79 metrekare, 1+1 daireler 64 - 78 metrekare ve 2+1 daireler 108 - 145 metrekare arasında...