20 / 04 / 2024

nidapark evlerinde vade farkı

nidapark evlerinde vade farkı

Tahincioğlu, Nidapark istinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde 120 ay vadeli ve yüzde 0,59 vade farkı ile ödeme planı sunuyor.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Nidapark Çengelköy'de 1,99 faizle 36 ay vade fırsatı!

Nidapark Çengelköy'de 1,99 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Nidapark Çengelköy projesinde toplam 207 adet bulunuyor.

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşin 36 ay vade avantajı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Nidapark Ataşehir projesinde yüzde 40 peşinat ile 36 ay vade avantajı devam ediyor. Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Nidapark Çengelköy'de yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla! Son 15 konutu kaçırmayın!

Nidapark Çengelköy projesinde yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla son 15 konutun satışı devam ediyor. İşte Nidapark Çengelköy projesi ile ilgili ayrıntılar...

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy projesinde Tarihi Konut Kampanyası başladı. Başlatılan yeni kampanyada yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor, ayrıca 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023'te başlıyor.

Nidapark Çengelköy'de 60 ay vade ve yüzde 0.69 faiz fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen Nidapark Çengelköy'de 36 ay 0 vade farkı ve 60 ay 0.69 vade farkıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Nidapark İstinye Vadi ön satışta!

Nidapark İstinye'nin yeni etabı Vadi ön satışa sunuldu. Nidapark İstinye Vadi'de 60 ay 0 vade imkanının yanı sıra 1 yıl ertelemeli ödeme fırsatı sunuluyor. 

Nidapark Çengelköy’de ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı!

Tahincioğlu güvencesiyle İstanbul Çengelköy’de yükselen Nidapark Çengelköy projesinde ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı sunuluyor...

nidapark evlerinde vade farkı Haberi

nidapark evlerinde vade farkı

Tahincioğlu, Nidapark istinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde 120 ay vadeli ve yüzde 0,59 vade farkı ile ödeme planı sunuyor. Bu seçeneği seçen kişiler daire satış fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim hakkı da kazanıyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için şartları daha da iyileştirdiklerini söylüyor. 

Ekonomist Dergisi’nde yer alan habere göre; Tahincioğlu, "Bu projelerimize ek olarak Kağıthane'de Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Eyüp'e komşu olan Nidapark Ayyıldız projemizin de inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatay mimarisiyle dikkat çeken projemiz için de peşin alımlar da yüzde 20 indirim ve 24 ay 0 sıfır faiz ödeme imkanları bulunuyor" diyor.

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 faiz...