26 / 04 / 2024

niğde Eski Sanayi Sitesi dönüşüm

niğde Eski Sanayi Sitesi dönüşüm

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nişa Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sarıyer’de 60 bin TL bedelle Cihat Algün tarafından açıldı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nişancı Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Mahmut Dündar tarafından kuruldu. 

TOKİ Şanlıurfa eski sanayi kentsel dönüşüm ihalesi yarın! 

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 2.Bölüm 120 Adet İşyeri ve 8 Adet Dükkan ile 1.Etap 3.Bölüm 58 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yapılacak!

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesine ait 203 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 19 Haziran'da gerçekleşecek...

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yaptırılacak!

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yapımı için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

niğde Eski Sanayi Sitesi dönüşüm Haberi

niğde Eski Sanayi Sitesi dönüşüm

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında basın açıklaması yaparak çalışmalara başlandığını dile getirdi.Niğde Belediyesi'nde yer alan habere göre; Başkan Emrah Özdemir, Niğde Kalesiyle birlikte başlayan ve eski sanayi sitesiyle devam eden dönüşüm projeleriyle birlikte şehrin gelişmeye ve dönüşmeye başladığını belirtti.

Hak Sahibi Ne İsterse Onu Alacak 

Niğde eski sanayi bölgesinde 10 hektar alanda 347 parselde yapılacak olan dönüşüm için Uzlaşma ofisinin kurulduğunu ifade eden Başkan Özdemir; “Eski sanayi bölgemiz bulunan 10 buçuk hektarlık bir alanda, yaklaşık 347’ye yakın bir parsel var ve bu parsellerde sanayi esnafımız var. Tamamlanan yeni sanayimizde esnafımızın kapılarına kadar doğalgazlarını çektik, asfaltını attık ve eksikler de gideriliyor. Tamamlanan yeni sanayimizin tapuları da çıkmış durumda.  Eski sanayimize kurmuş olduğumuz uzlaşma ofisimizi...