26 / 04 / 2024

niğde pınarcık Hüseyin Ulutaş arazisi

niğde pınarcık Hüseyin Ulutaş arazisi

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde Merkez Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Niğde'ye hükümet konağı!

Konut üretimlerinin yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi yarın!

Niğde Ulukışla Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Niğde'de sit alanına gölet yapılması TBMM gündeminde!

Niğde Kayırlı köyündeki peri bacalarının yer aldığı sit alanına gölet yapılmasına izin verilme sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde İçmeli'deki arazi sorunu meclis gündeminde!

Niğde ili İçmeli köyünün arazi sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde otoyolu 2020'de açılacak!

Niğde Valisi Şimşek, "Gölbaşı'ndan başlayıp, Niğde Gölcük kavşağında sona erecek otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arasında mesafe kısalacak, yolda geçirdiğimiz vakit bize kalacak, daha önemlisi vatandaşlarımız bu sayede daha huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmış olacak" dedi...

niğde pınarcık Hüseyin Ulutaş arazisi Haberi

niğde pınarcık Hüseyin Ulutaş arazisi



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.


Gürer önergesinde "Niğde ili Pınarcık Köyünde bulunan, toplulaştırmaya dahil olan 2479 no'lu parselden geçen Ankara Pozantı otoyolu nedeniyle ekim yapılmadığı için gelir kaybı yaşayan Hüseyin Ulutaş arazisinin yerine yeni arazinin verilmediğini beyan etmiştir. Konunun ilgili kısımları Ulaştırma Bakanlığına gitmiştir. 2479 no'lu parselin Bakanlığınız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü nezdinde araştırılması uygun olacaktır." diyerek "Bu konuda bir çalışmanız var mıdır? Çalışma yapılması düşünülmekte midir?" diye...