23 / 04 / 2024

niğde tarihi kilise

niğde tarihi kilise

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de bulunan tarihi bir kilisenin çocuk kütüphanesi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar kura tarihi 2021!

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. İşteTOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar için başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

Niğde TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Niğde Efendibey projesinde yer alan 201 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Niğde Çukurkuyu Kasabası'ndaki tarihi alan TBMM gündeminde!

Niğde'nin Çukurkuyu Kasabası'nda bulunan tarihi bir alana yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Niğde Bor 2. Etap engelli son başvuru tarihi!

Niğde Bor 2. Etap Engelli Konutları için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Proje için başvurular 07 Temmuz 2017 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanmıştı.

niğde tarihi kilise Haberi

niğde tarihi kilise



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de bulunan tarihi bir kilisenin çocuk kütüphanesi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer önergesinde "Niğde İl Özel İdaresince Eski Saray Mahallesinde bulunan Ermeni Kilisesi restorasyonu yapılmıştı. Çocuk kütüphanesi yapılması için Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğüne tahsis edildiği doğru mudur? Kilisenin çocuk kütüphanesi olarak düşünüşmesi bu alanın durumu ve içeriği ile uygun mudur? Çocuklar için tuvaleti, bilgisayar odaları, ara vermede dinlenme alanları ile yeni bir kütüphane yapılmasına neden gerek duyulmamaktadır?" diye...