20 / 04 / 2024

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkrı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!
TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte  TOKİ  Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Altunhisar alt gelir grubu projesinde toplam 23 adet konut bulunuyor. 2 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 8 Ocak 2021 tarihinde sona erecek.

Kuralı olarak satışa sunulan Altunhisar alt gelir grubu TOKİ projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Peşinat oranlarının yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendiği TOKİ Altunhisar alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 116 bin 736 TL, en yüksek konut bedeli 157 bin 85 TL olarak belirlendi.

Ödenecek peşinat bedellerinin 14 bin TL ile 31 bin 417 TL arasında değiştiği TOKİ Niğde Altunhisar projesinden 180 ay ve 240 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Altunhisar TOKİ 2021 projesinde en düşük taksit bedeli 389,12 TL, en yüksek taksit bedeli 767,97 TL olarak belirlendi.

TOKİ'den 2021 müjdesi!


Geri Dön