19 / 04 / 2024

Niğde toki başvuru

Niğde toki başvuru

Niğde’nin Bor İlçesine bağlı Bahçeli Kasabası’na TOKİ tarafından yapılan 1. Etap konutların kura çekimi yapıldı. Kıra sonucu Niğde'de 157 konut sahibini buldu.

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

TOKİ başvuru değerlendirme nedir?

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru aşaması ve şu an gerçekleşen kura çekilişi ülke gündemini oluşturuyor. Vatandaşlar da bu sürece dair merak ettiği soruları yöneltiyor.

TOKİ başvuru durumu değerlendiriliyor ne demek?

TOKİ başvuru durumu, başvuru yapan milyonlarca kişi tarafından kontrol edilmektedir. Peki TOKİ başvuru durumu değerlendiriliyor ne demek? İşte detaylar!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ iptal işlemi nereden yapılır? TOKİ sosyal konut başvuru iptal etme!

TOKİ sosyal konut başvurularına dair bazı detaylar merak ediliyor. Onlardan biri de TOKİ başvuru iptal işlemi. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Siirt başvuruları resmen başladı! Siirt TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ'den 2 bin lira taksitle konut fırsat

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Kurtalan projesi için başvurular başladı. Peki TOKİ başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Siirt fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Niğde Bor başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan 82 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Niğde 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan konutlar satışa sunuldu.

Niğde 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Niğde 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Niğde Bor başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Niğde Bor başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Efendibey başvuru tarihleri 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesi için başvuru dönemi 25 Mart 2019 tarihinde başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar için başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

Niğde toki başvuru Haberi

Niğde toki başvuru

Niğde’de 157 yeni konut çekilen kura sonucunda sahibini buldu. Niğde’nin Bor İlçesine bağlı Bahçeli Kasabası’na TOKİ tarafından yapılan 1. Etap konutların kura çekim işlemi tamamlandı. Yapılan kura çekiminde 157 konut sahibi belli oldu.


Bahçeli Belediyesi ve TOKİ İdaresi Başkanlığınca ortaklaşa yürütülen toplam 170 konut 1. etap ilişkin kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. 125 adet 2 1 konut için 108, 32 adet 3 1 konut için 25 kişi başvurdu. Bahçeli düğün salonu’nda yapılan kura töreninde konuşan Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz:


“Türkiye genelinde TOKİ kanalıyla büyük bir yapılaşma alt ve orta gelirli guruplar için konut yapılmaktadır. Bu fırsattan bizde kasaba olarak faydalanmak ve yararlanmak istedik. TOKİ’ye başvurduk arsasını verdik. Müracaat ettik ilk etapta 170 daire vardı. İnsanlarımız biraz çekindi. Bu sayıyı dolduramadık....