24 / 04 / 2024

niğde toki projeleri

niğde toki projeleri

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Ahmet Haluk Karabel Niğde’de TOKİ projelerini inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Niğde ziyaretinde kentteki TOKİ projelerinde incelemelerde bulundu. Karabel, "Niğde' ye 359 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik" dedi...

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

Niğde TOKİ projesi 2019!

Niğde TOKİ projesi 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Niğde TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Niğde Efendibey projesinde yer alan 201 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Niğde TOKİ kura sonucu!

Niğde TOKİ kura sonucu henüz açıklanmadı projenin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Niğde TOKİ Efendibey sözleşme tarihleri!

Niğde Efendibey Mahallesi 1.Etap Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Konya, Karaman ve Niğde'ye model proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya, Karaman ve Niğde ilçelerindeki yatırımları ve projeleri inceledi. Konutların, “model” olacak nitelikte projeler olduğunu belirtti.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi!

Toki ile Niğde Çamardı Belediyesi'nin işbirliğiyle hayata geçirilen 212 konut için kuralar çekildi. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ 2016 kura listesi...

Toki Niğde Çamardı Belediye projesi kura sonucu!

212 konut olarak TOKİ ve Niğde Çamardı Belediyesi ortaklığıyla inşa edilen projede kuralar çekildi. Toki Niğde Çamardı Belediye projesi kura sonucu henüz açıklanmadı.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kura sonuçları!

Niğde Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte inşa ettiği ve 212 aileyi daire sahibi yapacak olan Niğde Çamardı 3. Etap Belediye projesinde kuralar çekildi. Projeye başvuruda bulunanlar Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kura sonuçlarını bekliyor..

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap kura sonucu 2016!

Toplam 212 adet dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap projesinde kuralar bugün noter huzurunda çekildi.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap konut belirleme kurası çekildi!

TOKİ ve Belediye işbirliğinde inşa edilen 212 adet konutluk, Niğde Çamardı 3. Etap projesinin hak sahipliği ve konut belirleme kurası çekildi.

Niğde Çamardı TOKİ 3. Etap kura çekilişi 2016!

Niğde Çamardı TOKİ 3. Etap kura çekilişi 2016 sonuçları için nefesler tutuldu. 212 daire için kuraların çekildiği projede aileler listelerin yayınlanmasını bekliyor...

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap kura sonuçları tam liste!

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap kura sonuçları açıklanıyor. 212 aileyi ev sahibi yapacak projede kura heyecanı yaşanıyor. Kura çekilişi noter huzurunda yapılacak.

niğde toki projeleri Haberi

niğde toki projeleri

Niğde’de de TOKİ ve Belediye işbirliğiyle gerçekleştirilen Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde binalar yapılmaya başlandı.


Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti.


Kentsel dönüşüm 2016’da tamamlanacak


Projenin sonraki etapları için hazırlıkların bir bölümünü yaptıklarını açıklayan Başkan Akdoğan, “TOKİ ile yapacağımız görüşmelerin ardından diğer etaplarında ihale startını vereceğiz. 2014 yılı çıkmadan projenin yüzde ellisinin ihalesini yapmış oluruz. 2015 yılının altıncı ayına kadar da projenin yüzde yüzünün ihalesini yaparak ilimizde 6 bin konutun üretilmesine ve Niğde'mizin vizyon projesi olan Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin 2016 yılının sonuna kadar tamamlanmasına vesile oluruz" diye konuştu.


Kentsel dönüşüm projesinin önemine değinen Akdoğan,...