28 / 03 / 2024

Nightmare On Elm Street evi

Nightmare On Elm Street evi

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Elm Sokağında Kabus filminin çekildiği ev satıldı!

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Zincirlikuyu Propa Plus Residence’a on kat talep geldi!

Propa Plus Residence yoğun ilgi görüyor. Kalite, konfor ve lüksün bir arada sunulduğu 38 rezidansa, ön taleplerin alındığı 15 Ekim’den bu yana on katı talep geldi. Projedeki sekiz daire ise şimdiden sahiplerine kavuştu.

DKY On Kağıthane satış ofisi telefon!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de bulunuyor. DKY On Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY On Residence daire fiyatları!

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılacak olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. DKY On Residence daire fiyatları 451 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane DKY On Rezidans ne zaman teslim?

Kağıthane DKY On Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 451 bin liradan başlayarak değişiyor. Kağıthane DKY On Rezidans projesi 200 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor...

Archıtecht Constructıon İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Archıtecht Constructıon İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Tuğrul Veli ve Amır Abdullayev ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Ceyhan Sokak'ta kuruldu.

Kağıthane DKY On ne zaman teslim?

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılan proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. Projenin toplam 450 metrekare ticari alanı bulunuyor. Peki Kağıthane DKY On ne zaman teslim?

Kağıthane DKY On Residence teslim tarihi!

Kağıthane DKY On Residence teslim tarihi Mart 2018 yılı olarak belirtiliyor. DKY On Residence Kağıthane projesinde 1+1,5 ve 2+1,5 daire tiplerine yer veriliyor.

Kağıthane DKY On Rezidans teslim tarihi!

Kağıthane DKY On Rezidans projesinde dairelerin satış fiyatları 451 bin liradan başlıyor. DKY On Rezidans Kağıthane projesi 200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor...

Kağıthane DKY On Rezidans iletişim!

Kağıthane DKY On Rezidans iletişim için 0216 517 9 517 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 206 adet konut ve ticari birimler yer alıyor.

DKY On Residence Kağıthane satış fiyatları!

DKY On Residence Kağıthane satış fiyatları 451 bin liradan başlayarak değişiyor. Kağıthane'de yer alan DKY On Residence projesinde konut teslimleri Mart 2018 tarihinde yapılıyor...

DKY On Kağıthane fiyat!

DKY On Kağıthane fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslim tarihi Mart 2018 olarak belirlenen proje 38 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İ.Mehmet Nuri Battal, Yeliz Rukiye Scheuermann ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Nightmare On Elm Street evi Haberi

Nightmare On Elm Street evi

Filmlerin konularından ziyade çekildikleri mekanlarda izleyici kitlesi tarafından merak ediliyor. Hürriyet Kelebek'te yer alan habere göre; Yönetmenliğini Wes Craven'in yaptığı 'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekimlerinin gerçekleştiği konut satıldı. Konutun 2 milyon 980 bin dolara yani hemen hemen 3 milyon dolara satışı gerçekleşirken yeni sahibinin kim olduğu ise açıklanmadı.


EVİN TANITIMI İÇİN ÜNLÜ KARAKTERİN BENZERİ KULLANILDI


Satışı yapılan evin  dış cephesi başka bir filmde de kullanılmıştı ancak hafızalara Elm Sokağında Kâbus filmiyle yer edinmeyi başardı. Konutun satışından sorumlu yetkililer evin satışınının yapıldığı internet sitesindeki tanıtım fotoğraflarında Robert Englund'ın canlandırdığı Freddy Krueger'e benzer bir model kullandılar.


SENARYODAKİ EV BAŞKA BİR KENTTE YER ALIYORDU

Filmde evin adresi Springwood Ohio'daki Elm Sokağı'nda yer alıyordu. Fakat evin gerçek adresi Los Angeles'ta...