25 / 04 / 2024

Nihat Özbağı kimdir

Nihat Özbağı kimdir

Mön İnşaat Ortağı ve Genel Müdürü ve aynı zamanda 3 Kasım 2013’te gerçekleşen Fenerbahçe Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım’ın yönetim listesi asil üyesi olan Nihat Özbağı kimdir?

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Nihat Can kimdir?

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den tekrar Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Can kimdir?

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özer tarafından kuruldu. 

Nihat Dönmez kimdir?

26 yıllık saha tecrübesine sahip Nihat Dönmez ileri Site Yönetimleri Danışmanı, Makine Mühendisi, Emlak Müşaviri Nihat Dönmez kimdir?

Serkan Yüzbaşı kimdir?

2012 yılında “Santra Mimarlık” kurucularından biri olan Mimar Serkan Yüzbaşı kimdir? Serkan Yüzbaşı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serkan Yüzbaşı..

Nihat Uzunoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Nihat Uzunoğlu kimdir?

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Süleyman Özbağ kimdir?

Bolu Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ kimdir? Süleyman Özbağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Özbağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Özbağ...

Ali Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza Ali Nihat Gökyiğit Ali Nihat Gökyiğit kimdir? Ali Nihat Gökyiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bayram Nihat Güner kimdir?

Mimar Bayram Nihat Güner kimdir? Mimar Bayram Nihat Güner, bugüne kadar hangi mimari projeye imza attı? Mimar Bayram Nihat Güner, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Nihat Gökyiğit kimdir?

Tekfen Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Ali Nihat Gökyiğit, 1965’te Feyyaz Berker ve Necati Akçağlılar ile birlikte Tekfen’in nüvesi olan FNN Müşavir Mühendislik firmasını kurmuştur.

Nihat Özbağı kimdir Haberi

Nihat Özbağı kimdir

Nihat Özbağı kimdir?

Nihat Özbağı, 23 Temmuz 1950 Elazığ doğumlu. Nihat Özbağı, Mön İnşaat Ortağı ve Genel Müdürüdür.


Yüksek Mimar Nihat Özbağı, MÖN İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti.’ni 05 Şubat 1981’de 25 milyon 200 bin TL sermaye ile ortağı Yük. Elk. Müh. Mehmet Özbağı’yla birlikte Ankara’da kurdu. 


Nihat Özbağı, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.


MÖN İnşaat’ın müteahhitlik konuları arasında karayolu ve otoyollar, demiryolları, limanlar ve köprüler, havaalanı tesisleri, barajlar – sulama ve drenaj sistemleri, kanalizasyon ve içme suyu tesisleri, askeri hava üssü tesisleri, mekanik ve elektrik tesisatları, boru hatları ve pompa istasyonları yer alıyor.


MÖN İnşaat Grubu firmaları:

Bağtur İnşaat Turizm ve Ticaret LTD. ŞTİ.,  Öztur Turizm İnşaat ve ticaret A.Ş., Men Enerji Elektrik Üretim LTD. ŞTİ., NM Enerji Elektrik Üretim LTD. ŞTİ., Suata...