29 / 03 / 2024

Nil Tek İnşaat Turizm

Nil Tek İnşaat Turizm

Nil Tek İnşaat Turizm Tekstil Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İskender Tekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Ars Grup Tek İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Ars Grup Tek İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Maltepe'de Engin Arslan tarafından kuruldu!

Ysn Nil Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Nil Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yasin Arduç tarafından kuruldu.

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Alı Dıanatı ve Zahra Dıanatı ortaklığında kuruldu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat'ın ilk yarı geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Tek-Art İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 358 bin 933,69 TL olarak belirlendi. 

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

Nil Tek İnşaat Turizm Haberi

Nil Tek İnşaat Turizm

Nil Tek İnşaat Turizm Tekstil Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İskender Tekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. Nil Tek İnşaat Turizm Tekstil Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nil Tek İnşaat Turizm Tekstil Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Vali Konağı Caddesi,...