18 / 04 / 2024

nilgün tugaykan

nilgün tugaykan

Seranova ihracatla büyüme stratejisi doğrultusunda her alanda yenilikçi bir vizyonu hayata geçirmiş bulunuyor..

Seranova Seramik'in hedefi ihracatı katlamak!

Türkiye'nin en büyük ilk 10 seramik kuruluşu arasında yer alan Seranova, yeniden yapılanma sürecini tamamlayarak büyük bir atılım gerçekleştirdi...

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Nilgün Tap, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aylık 120 bin TL kira ödeyenlerin kim olduğunu sordu.  İşte Nilgün Tap'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Çakır, Fatih Temiz, İlker Bektaş, Muammer Odabaşı ve Nilgün Bektaş ortaklığında kuruldu.

Satın alacağı gayrimenkulden vazgeçenler dikkat!

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, "Kamu alacaklarına yönelik hacizli menkul malların açık artırmayla satımına katılacaklardan yüzde 5 teminat alınmasını getiriyoruz" dedi ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Negs İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Negs İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sarsar ve Nilgün Güngören tarafından kuruldu.

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile L.Angelique Bruign ve Nilgün Çoşkun ortaklığında kuruldu.

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

IGZ İnşaat Gıda Üretim Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Türkeş Öngel ve Nilgün Öngel ortaklığında kuruldu.

Akfen Holding servetini yatırıma dönüştürecek!

Forbes Dergisi yazarlarından Nilgün Balcı Çavdar,  Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, piyasa değerlerinin 130 milyon dolar civarında olduğunu belirtti...

Şevin Otelcilik İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şevin Otelcilik İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Öztürkmen ve Nilgün Öztürkmen  tarafından açıldı.

nilgün tugaykan Haberi

nilgün tugaykan

Seramik sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu ifade eden Seranova Pazarlama Müdürü Nilgün TUGAYKAN, kesintisiz bir büyüme sergileyen sektörün önemli aktörleri arasında bulunan Seranova'nın yenilikçi ürünleri kadar satış sonrası hizmetlerde de farklılaşmayı öne çıkardığı ve ihracatla büyüme vizyonu doğrultusunda önemli atılımlarda  bulunduğunu belirtiyor.


Türkiye'nin en büyük ilk 10 seramik kuruluşu arasında yer alan Seranova, yeniden yapılanma sürecini tamamlayarak büyük bir atılım gerçekleştirdi. Bayilik sisteminden bayi konseptine, modern tasarım anlayışından yenilikçi ürün gruplarına kadar kurumsal açıdan tümüyle yenilenen Seranova, satış sonrası hizmet anlayışında da fark yaratarak hizmet kalitesini daha da yükseltiyor.


Hedef ihracatla büyümek

Seramik sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörleri arasında yer aldığını ve sürekli büyüyen bir sektör olduğunu dile getiren Seranova Pazarlama Müdürü Nilgün TUGAYKAN, yakın zamanlara kadar sektörün dışarıdan tasarım aldığını, günümüzde...