28 / 03 / 2024

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları haberimizde yer alıyor. Proje için ödenecek peşinat oranı yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendi.

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları!

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları haberimizde yer alıyor. Proje için ödenecek peşinat oranı yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendi.

TOKİ Nilüfer İrfaniye kura sonuçları 09.08.2019!

TOKİ Nilüfer İrfaniye kura sonuçları 09.08.2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Nilüfer kura sonuçları öğrenme 280 konut!

Nilüfer kura sonuçları öğrenme 280 konut ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Nilüfer İrfaniye kura çekimi sonucu 9 Ağustos!

Nilüfer İrfaniye kura çekimi sonucu 9 Ağustos haberimizde yer alıyor. Projede  yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

TOKİ Nilüfer kura sonuçları 09.08.2019 kazananlar listesi!

TOKİ Nilüfer kura sonuçları 09.08.2019 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 280 adet konut bulunuyor.

TOKİ Bursa Nilüfer 280 konut kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer 280 konut kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 konuta 46 bin 121 başvuru geldi. TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura tarihi belirlendi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları isim isim!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları isim isim açıklandı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye projesinde 9 adet asil hak sahipleri 50 adet yedek hak sahibi olarak Hak sahipleri belirleme kura işlemleri noter huzurunda yapıldı. 

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek. Emeklilere Özel projede 9 adet asil hak sahipleri 50 adet yedek hak sahibi olarak hak sahipleri belirleme kura işlemleri yapılacak. 

Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Nilüfer'de hayata geçireceği 133 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye sözleşmeleri bugün sona eriyor!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye sözleşmeleri bugün sona eriyor. Toplamda 1201 konuttan meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları Haberi

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa edecek.

Kura çekilişi bugün yapılacak olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye 2019 projesi için kura heyecanı şimdiden başladı.

Toplam konut sayısının 280 olarak belirlendiği TOKİ Nilüfer Bursa 50 bin konut projesindeki konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Projedeki 2 oda 1 salon konutların alanları 85 metrekare, 3 oda 1 salon konutların alanları 128 metrekare.

Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları!
Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları henüz belli olmadı.Nilüfer kura sonucu isim isim tam liste detayları konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi için ödenecek peşinat oranı yüzde 10, yüzde 12 ve...