19 / 04 / 2024

nilüfer satılık rezidans

nilüfer satılık rezidans

Marka Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe'si Kale Caddesi ve Mihraplı Caddesi’nin bağlantı noktasında yükseliyor. Projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor.

Marka Rezidans ne zaman teslim ediliyor?

Marka Rezidans projesi 3 blok şeklinde Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor. Peki Marka Rezidans ne zaman teslim ediliyor?

Sidelya Garden Balat Evleri iletişim bilgileri!

Kıratlı İnşaat tarafından hayata geçirilen Sidelya Garden Balat Evleri projesinde toplam 98 adet daire bulunuyor. Proje Bursa İl'i Balat bölgesinde yükseliyor. İşte Sidelya Garden Balat Evleri iletişim bilgileri...

Gold Towers Evleri fiyat listesi!

Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yükselen Gold Towers Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Gold Towers Evleri fiyat listesi...

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Mesa Marmara Rezidans satılık!

Mesa Marmara Rezidans satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen proje 20 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Brooklyn Life Rezidans satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' de yükselecek olan proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Brooklyn Life Rezidans satılık dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor.

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık!

Güneşli Nurol Park Rezidans satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 55 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık!

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa satılık dairelerin fiyatları 410 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Rezidans'ta 370 adet daire yer alıyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredili 120 ay vade imkanı sunan projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de bulunuyor.

Propa Plus Rezidans satılık!

Propa Plus Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje Propa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Kriya Time Tuzla Rezidans satılık!

Kriya Time Tuzla Rezidans satılık konut tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Arsa alanı 8 bin 125 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat çalışmaları Ocak 2016'da başlayacak.

Akkent Paradise Rezidans satılık daire!

Akkent Paradise Rezidans satılık daire fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Gardens Rezidans Ankara'da 432 daire, 36 cadde mağazası ve AVM alanı bulunuyor...

Akkent Paradise Gardens Rezidans satılık!

Akkent Paradise Gardens Rezidans satılık konut fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 8 blok halinde yükselen proje Ünal Akpınar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Akkent Paradise Rezidans Ankara satılık!

Akkent Paradise Rezidans Ankara satılık dairelerin fiyatları 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Rezidans Ankara projesinde daireler Nisan 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü satılık!

Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü'nde teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor...

nilüfer satılık rezidans Haberi

nilüfer satılık rezidans

Marka Rezidans projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dubleks ve loft daireler şeklinde dizayn edildi. 


Marka Rezidans projesinde yeşil alanlar, yüzme havuzu, fitness center, süs havuzları, kamelyalar,  cinema, alışveriş mağazaları bulunuyor.


Marka Rezidans projesi toplam 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yer alıyor. Açık AVM üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 234 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor. 


Marka Rezidans projesinde bloklar 17, 25 ve 30 kat şeklinde yükseliyor.  Sur Yapı  tarafından hayata geçirilen projede toplam 316 lüks daire, 220 adet mağaza, home ofiice ve alışveriş merkezi bulunuyor.


Marka Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Kale Caddesi ve Mihraplı Caddesi’nin bağlantı noktasında Bursa İl'i Nilüfer İlçe'sinde yükseliyor. Projedeki daireler...