29 / 03 / 2024

nilüfer villaları güzelce

nilüfer villaları güzelce

Me-Fa İnşaat'ın Kumburgaz'a bağlı Güzelce mevkiinde inşa ettiği Nilüfer Konakları, 24 tripleks villadan oluşuyor.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Nilüfer'deki deri sanayi ve Teknosab alanının genişletileceği iddiası mecliste!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Nilüfer'de üst hakkı tesisi kurularak kiralama ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Gümüştepe Mahallesi'ndeki 19 bin 3 metrekarelik parsel üzerinde 15 yıl süreli üst hakkı tesisinin kurularak kiralanması işi ihale ediyor.

Nilüfer koronavirüsten kaçtı! Bodrum'a yerleşti!

Türk Pop Müziği'nin ünlü isimleri arasında yer alan Nilüfer, koronavirüs salgınında vakaların artış göstermesi ile birlikte çareyi Bodrum'a yerleşmekte bulundu.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Nilüfer'den AVM’lerin açılmasına tepki!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.

Nilüfer Kas Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nilüfer Kas Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülifer Kas tarafından kuruldu.

Nilüfer'de 12 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Bursa 10. İcra Dairesi, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Gümüştepe Mahallesi, 3789 Ada, 3 parsel sayılı 1.651,21 metrekare sahalı 4 katlı betonarme bina ve arsasını 12 milyon 79 bin 776 TL'ye icradan satıyor...

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019!

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 adet konut bulunuyor.

nilüfer villaları güzelce Haberi

nilüfer villaları güzelce

305 metrekarelik villalar 6 oda 2 salona sahip. 2 salon, 2 mutfak ve 4 banyosu bulunan villalar 350 bin YTL'den satışa sunuldu.

Nilüfer Konakları'nda her evin garaj ve su deposu var. Bahçe sulaması için de özel bir artezyen kuyusu açılmış. Projenin yüzde 80'lik bölümünü yeşil alanlar ve sosyal tesisler kaplıyor. Yüzme havuzu, spor ve dinlenme alanı, çocuk bahçesi gibi sosyal donatı alanları bulunan site, 24 saat özel güvenlik elemanları tarafından korunuyor. Projenin pazarlama ve satışını RE/MAX Nart Ofisi üstlenmiş. Satış ofisi: 0216 373 16...