26 / 04 / 2024

nilüfer yumlu avm

nilüfer yumlu avm

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

Nilüfer'den AVM’lerin açılmasına tepki!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Bursa Nilüfer'e 2 yeni AVM geliyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Odunluk Bölgesi'nde yeni yapılacak metro istasyonu yanında bir yaşam merkezi ile İzmir Yolunda Bursaspor Plaza yapılacağını belirtti.

Marka Rezidans ve AVM: Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de!

Bursa’nın geleceği Nilüfer’de, doğru yatırımın geleceği Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nde. İsterseniz alışverişe ara verip hoş bir sohbet eşliğinde arkadaşlarınızla bir kahve içebilirsiniz...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru işlemleri devam ediyor. Kura çekimi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

nilüfer yumlu avm Haberi

nilüfer yumlu avm

Şarkıcı Nilüfer, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine sosyal medya hesabından tepki verdi. Sözcü'de yer alan habere göre, başarılı sanatçı "Enfekte sayısını yine 2 binin üstüne çıkarmayı başarmışız. Çok tebrikler. AVM açılışı da nedir?" dedi.

Geçen gün tüm dünyanın korona virüs ile mücadele ettiği ve evinde kaldığı bu dönemin dil, din, ırk , sosyal statü farkı olmaksızın bize büyük bir ders verdiğini dile getiren Nilüfer “Her kötü olaydan büyük bir ders çıkarmalıyız. Korona hepimizin dünyaya bakışını etkiledi” şeklinde konuşmuştu.

Ünlü sanatçı şimdi de corona virüsünü hiçe sayanlara, hala sokağa çıkanlara, alışveriş merkezlerinin açılmasına tepki verdi… “Sokaklar yine kalabalık. Biz evde esir gibi otururken işi gücü olmayan bazı aylaklar da pandemi yokmuş gibi dolanıyor.” diye konuşan Nilüfer şu şekilde devam etti: “Enfekte sayısını...