20 / 04 / 2024

Nimetullah Topu 81 projesi

Nimetullah Topu 81 projesi

Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda Finans Merkezi olacak olan ve İstanbul’un en önemli ilçesi olmaya hazırlanan Ataşehir’e, AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu tarafından 81 kapsamlı proje hazırlandı...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

ABD'de tüketici güven endeksi ekimde 81,2 oldu!

ABD'de Michigan Üniversitesince ölçülen tüketici güven endeksi, ekimde geçen aya kıyasla 0,8 puan artarak 81,2'ye çıktı ve piyasa beklentilerini geride bıraktı.

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

81 Desıgn İstanbul İç Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Koçak tarafından kuruldu.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 81'inci sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 81'inci sayısı yayınlandı...

Ankara Büyükşehir'den 81.5 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Altındağ, Keçiören, Sincan ve Çankaya'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 81 milyon 560 bin 114 TL olarak belirlendi.

Murat Kurum'dan 81 ile millet bahçesi müjdesi!

Murat Kurum, 81 ilde millet bahçesi çalışmalarının sürdüğünü belirtti ve "23'ünün açılışını Cumhurbaşkanımız teşrifleriyle gerçekleştirdik. Şu an devam eden 212 millet bahçesi projesi var" dedi...

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi yarın!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Çine 81 konut ihalesi 23 Temmuz'da!

Aydın İli, Çine İlçesi 81 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

81 ilde 50 bin lojman satılacak!

Sıfır konuttaki kredi kampanyalarının benzeri kamu lojmanları için de uygulanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması kapsamında başlattığı çalışma kapsamında 81 ilde 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla 50 bin lojman satılacak...

Tüketici kredilerinin 211 milyar 81 milyon lirası konut!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, tüketici kredilerinin 211 milyar 81 milyon lirası konut...

81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle yola çıktık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 81 şehirde 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

TOKİ'den Aydın Çine'ye 81 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Çine'de 81 yeni konut inşa edecek.

Şeker Finansal Kiralama'nın 81.5 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracına onay!

Şeker Finansal Kiralama'nın 81 milyon 500 TL tutarındaki borçlanma aracı ihraç limiti 30/631 karar sayısı ile SPK tarafından onaylandı. 

Nimetullah Topu 81 projesi Haberi

Nimetullah Topu 81 projesi


AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir’i  ‘Marka Şehir’  yapacak  81 projesini düzenlenen törenle açıkladı.

Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda Finans Merkezi olacak olan ve İstanbul’un en önemli  ilçesi olmaya hazırlanan  Ataşehir’e,  AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu tarafından 81 kapsamlı proje hazırlandı.  Projeler, Ataşehir Brandium AVM Kongre Merkezinde düzenlenen törenle basına ve kamuoyuna açıklandı. Toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Naim Yağcı, Kadın Kolları Başkanı Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, Gençlik kolları Başkanı Mustafa Kiraz, SKM Başkanı Şengül Karslı, AK Parti Belediye Başkan Aday adayları, meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları ve binlerce partili katıldı. İki bin kişilik salon tıklım tıklım doldu.  AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu salona eşiyle birlikte...