26 / 04 / 2024

Nimetullah Topu, Ataşehir’i ‘Marka Şehir’ yapacak 81 projesini açıkladı!

Nimetullah Topu, Ataşehir’i ‘Marka Şehir’ yapacak 81 projesini açıkladı!

Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda Finans Merkezi olacak olan ve İstanbul’un en önemli ilçesi olmaya hazırlanan Ataşehir’e, AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu tarafından 81 kapsamlı proje hazırlandı...




AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir’i  ‘Marka Şehir’  yapacak  81 projesini düzenlenen törenle açıkladı.

 

Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda Finans Merkezi olacak olan ve İstanbul’un en önemli  ilçesi olmaya hazırlanan  Ataşehir’e,  AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu tarafından 81 kapsamlı proje hazırlandı.  Projeler, Ataşehir Brandium AVM Kongre Merkezinde düzenlenen törenle basına ve kamuoyuna açıklandı. Toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Naim Yağcı, Kadın Kolları Başkanı Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, Gençlik kolları Başkanı Mustafa Kiraz, SKM Başkanı Şengül Karslı, AK Parti Belediye Başkan Aday adayları, meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları ve binlerce partili katıldı. İki bin kişilik salon tıklım tıklım doldu.  AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah Topu salona eşiyle birlikte yoğun tezahürat ve sevgi gösterileri eşliğinde girdi.

 

“ATAŞEHİR’İ DÜNYA ÖLÇEĞİNDE BİR KENT YAPACAĞIZ”

Ataşehir’i AK Parti belediyeciliği ile dünya standartlarında yarışacak duruma getireceklerini dile getiren AK Partili Nimetullah Topu, “81 projemize üzerinde çalıştığımız henüz ilave edeceğimiz projelerle Ataşehir’in çehresini değiştireceğiz. Ataşehir’i dünya ölçeğinde bir kent yapacağız. Finans merkezimiz bizim dönemimizde hizmete başlayacak. Binlerce Ataşehirli gencimiz iş sahibi olacak. Nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ilçe Ataşehir. Bunun neticesine trafikle karşı karşıyayız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 3 tane metro hattıyla bu sorunu çözeceğiz. Biz AK Parti’yiz, hizmet partisiyiz. Bu sözü veriyoruz” dedi.

“5 YILDIR DİKİLİ AĞACI OLMAYAN BİR ATAŞEHİR VAR”

İlçede trafik sorununu rahatlatacak bağlantı yollarının 5 yıl içerisinde tamamlayacaklarını belirten Nimettullah Topu sosyal donatı alanlarının az olduğundan şikayet etti.İlçenin birçok bölgesinde yeşil alan ve park sayılarını aratacağını ifade eden Nimetullah Topu, mevcut belediyeyi eleştirerek, “5 yılda Ataşehir’de kaç kalıcı eser bıraktınız. 5 yıldır bir tane dikili ağacı olmayan bir Ataşehir var. İstanbul’un en zengin ilçelerinden bir tanesiyiz ama geleceğe bırakacağımız bir kalıcı eser bırakılmamıştır. Bunun hesabını 30 Mart’ta biz soracağız” diye konuştu.

‘GELECEK 5 YIL YEŞİL BİR YIL OLACAK’

Gençlere ve kadınlara yönelik çeşitli spor ve sanatsal faaliyetlerin icra edilebileceği dev tesisleri hizmete açacaklarını dile getiren Nimetullah Topu, Ataşehir’in yeşil alanlarının arttırılacağını dile getirerek, “Önümüzdeki dönem yeşil dönem olacak” dedi.

“ATAŞEHİR’İN YÜZÜ GÜLECEK”

Ataşehir’de projelerin hayata geçmesi için vatandaşlardan destek isteyen AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı Nimetullah Topu sözlerini şöyle sürdürdü: “5 yıldır yaşadığımız en büyük sıkıntı bir merkezi olmaması. Gümrük alanında kent meydanımızı yapacağız. Anadolu yakasının çekim merkezi Ataşehir olacak. Her mahallemizde bulunan sağlık merkezlerin her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Her mahallemizin, sokağımızın sorunlarını biliyoruz. 30 Mart’ta sizler yetkiyi verdiğinizde Ataşehir’in yüzü gülecek. Bu projeleri yapmamız için kazanmamız gereken, kazanacağımız bir seçim var. Bu çalışmada sizlerin emeğine, desteğine ihtiyacımız var.”

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı ise AK Parti belediyeciliğinin İstanbul ve Türkiye’yi kısa bir zaman zarfında kalkındırdığını belirterek, “Bu hareket yoluna durmadan ve yılmadan devam edecek. Biz de mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. AK Parti kadroları kendine fırsat verildiği takdirde projeleri fiili olarak hayata geçirmiştir” dedi.

Konuşmaların ardından Nimetullah Topu birlikte görev yapacakları aday meclis üyeleriyle birlikte partilileri selamlayıp, fotoğraf çektirdi.


Geri Dön