23 / 04 / 2024

Nimetullah Topu: Ataşehir marka olacak!

Nimetullah Topu: Ataşehir marka olacak!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Nimetullah Topu konu ile ilgili ' Ataşehir marka olacak ' dedi...



AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ataşehir’de girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadan herkese ulaşmayı hedefleyen Topu, son olarak Bolu Yeniçağa Kültür Kalkınma ve Dayanışma Vakfı YENKAV’ı ziyaret etti.

 

‘ATAŞEHİR MARKA OLACAK’

Gittiği her ortamda sıcak ilgiyle karşılanan Nimetullah Topu’ya, Yeniçağalılar da büyük ilgi gösterdiler. Herkesle tek tek ilgilenerek katılımcıların önerilerini not alan Topu yaptığı konuşmada, “İstanbul’un geleceği en parlak ilçesi olan Ataşehirimiz maalesef 5 yıldır yerinde saymaktadır. Artık kaybedecek 1 dakikası kalmamıştır. İnşaallah 30 Mart sabahı göreve başladığımızda kaybettiğimiz yılları telafi edecek çalışmalara hemen başlayacağız. Yeni dönemde, imar sorunundan yeşil alanlara, ulaşımdan kalkınmaya hazırladığımız büyük projelerle Ataşehir’in marka şehri yapmaya geliyoruz” diye konuştu.


Geri Dön