23 / 04 / 2024

Nimetullah Topu'dan Küçükbakkalköy'e Camii müjdesi!

Nimetullah Topu'dan Küçükbakkalköy'e Camii müjdesi!

Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir’ in ve Küçükbakkalköy’ ün sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, ' Küçükbakkalköy’de camii sıkıntımız var ' dedi...



Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Küçükbakkalköy esnafları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, AK Parti ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Hacı Altunsu'nun da yer aldığı kahvaltılı toplantıya Ataşehir’de yaşayan birçok esnaf ve kanaat önderleri katıldı. 



KÜÇÜKBAKKALKÖY’E CAMİİ

Katılımcıların konuşmaları dinleyerek notlar  alan Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir’in ve Küçükbakkalköy’ün sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, ” Küçükbakkalköy’de camii sıkıntımız var. Halkımızdan, esnaflarımızdan bu yönde çok talep alıyoruz. İnşaallah 30 Aralık sonrasında Ataşehir’imize yakışır bir camiiyi bu mahallemize kazandıracağız. ” dedi.

2 METRO HATTI VE BAĞLANTI YOLLARI 

Ataşehir’de imar ve mülkiyet sorunlarını da Büyükşehir Belediyesi ve Merkezi hükümetle birlikte çözeceklerini ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir Sebze Meyve Hali’nin Tuzla’ya taşıyacağı müjdesini verdi. İstanbul Büyükehir Belediyesi’nin Tuzla’ya dünyanın en modern Sebze Meyve Halini  inşa edeceğini belirten Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, ” 30 Mart sonrasında Ataşehirli kardeşlerimizden aldığımız yetkiyle ilçe olarak kaybettiğimiz 5 yılı telafi etmek için hızla çalışmalarımıza başlayacağız. Sebze Meyve Halini kaldırıp oraya halkımızın kullanımına sunacağız. Ataşehir’in ulaşımını rahatlatacak Bağlantı yollarını yapacağız. Ayrıca Bostancı-İçerenköy-Kayışdağı ; Yenisahra-Barbaros-Finanskent-Ümraniye hattı olmak üzere 2 ayrı Metro hattını Ataşehir’e kazandıracağız. ” Dedi.  


‘GÜMRÜK ALANINA YERİNE PARK’

Ataşehir için planlanan bütün projelerin renginin Yeşil olduğunu belirten Topu, ”Ataşehir bizimle birlikte daha yeşil bir ilçe olacak. Mevcut Gümrük alanını kaldırıp burayı Anadolu yakasının en büyük yeşil alanlarından biri haline getireceğiz. Parklar, eğlence alanları, yeni yeşil alanlar ve donatı alanları ile Ataşehir’i daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” dedi.



Geri Dön