19 / 04 / 2024

nisbetiye on etiler satılık daire

nisbetiye on etiler satılık daire

Nisbetiye 10 fiyat listesi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Ekim 2013'de teslimleri başlayan Etiler Nisbetiye 10 Konutlarında yüzde 25 peşinat verilerek projeden konut satın alınabiliyor...

Nisbetiye On Etiler satılık daire!

ARB İnşaat projesi Nisbetiye On Etiler satılık daire fiyatları kapsamında yer alan konutlardan 2 oda 1 salon konutların metrekaresi 9 bin 795 dolar olarak belirlendi...

Nisbetiye On Etiler teslim tarihi!

Daire satışlarının sürdüğü Nisbetiye On Etiler teslim tarihi 'ne göre konutların sahiplerine 29 Ekim 2013 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor...

1939 yılında binalar denizden on metre geride inşa edilecekmiş!

1939 yılında belediye deniz kenarında ve şimendifer güzergahında inşa edilecek binaların denizden on metre geride ve bodrum ile bir kattan ibaret yapılacak binalara inşaat ruhsatı verecekmiş.

Clarıon Hotels Suites İstanbul, Şişli'de hizmete girdi!

Clarıon Hotels Suites İstanbul, Şişli'de hizmete girdi. Choice Hotels Başkan Yardımcısı Mark Pearce, Türkiye'deki ilk Choice markasını,İstanbul' da açıyor olmaktan ötürü çok heyecanlı olduklarını belirtti.

1933 yılı İmar Kanunu'na göre cami arsalarına bitişik arsalarda bina inşa etmek için on metre mesafe lazımmış!

İstanbul Belediyesi'nin 1933 yılında yürürlüğe koyduğu Yeni İmar Kanunu'na göre cami arsalarına bitişik arsalarda bina inşa etmek için cami duvarına inşaatın on metre uzaklıkta olması gerekmiş.

1932 yılında Fındıklı'da bir apartman on bin liraymış!

14 mart 1932 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'ne Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beyoğlu/Fındıklı'da, Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi'nde yer alan aprtman on bin liradan açık arttırmaya çıkacakmış.

On binlerce abone elektrik faturasını sorgulatıyor!

EPDK'nın elektrik faturalarını kontrol etmek için geliştirdiği sistem, abonelerin faturalarına kuşkuyla yaklaştığını ortaya koydu. EPDK’nın sistemi hizmete verdiği gün, on binlerce abone faturasını sorgulamak için siteye akın etti

On yıllık kiracı tahliyesi Temmuz'da başlayacak!

1 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla ev sahipleri on yıllık kiracılarını evden çıkarma hakkına sahip olacak. Hem de herhangi bir gerekçe göstermeden. Peki bu hakkı ev sahiplerine kim veriyor?

On yıllık kiracı nasıl tahliye edilir?

1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren 10 yılı dolduran kiracılar gerekçe gösterilmeden tahliye edilebilecek. Peki, on yıllık kiracı nasıl tahliye edilir? Tahliye kararı kiracıya ne zaman bildirilir?

On yıllık kiracı tahliyeleri Temmuz ayında başlayacak!

6098 sayılı Borçlar Kanunu madde 347 gereğince ev sahipleri 10 yıllık kiracılarının tahliyesini herhangi bir sebep göstermeden isteyebilecek. On yıllık kiracı tahliyeleri Temmuz ayında başlayacak..

E.ON'dan AA Enerji Terminali Projesi'ne destek!

Avrupa'nın en büyük enerji şirketlerinden E.ON'un Üst Yöneticisi Johannes Teyssen, Anadolu Ajansı (AA) Enerji Terminali'nin, sektöre ilişkin doğru bilgi akışını sağlayacağını belirterek, projeyi desteklediklerini söyledi.

7 ON Market Şemikler'de şube açtı!

Alışveriş alışkanlığının yön değiştirmeye başladığı son dönemde arka arkaya mağazalar açan 7 ON Market, "Yeni Komşunuz" sloganıyla çıktığı yolda 4'üncü şubesini Karşıyaka Şemikler'de hizmete açtı

Mehmet Çon kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi Mehmet Çon kimdir? Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor..

Etiler Marmaris Bakırköy için Franchising Sözleşmesi imzalandı!

Etiler Gıda ve Ticari Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ili Bakırköy ilçesinde şube açılması için Franchising Sözleşmesi imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile duyurdu...

On yılı dolduran kiracıya tahliye!

1 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla ev sahipleri 10 senedir kirada bulunan evlerinden kiracısının tahliyesini isteyebiliyor. İşte Borçlar Kanununda yer alan on yılı dolduran kiracıya tahliye esasları...

nisbetiye on etiler satılık daire Haberi

nisbetiye on etiler satılık daire

5 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nisbetiye 10 projesi İstanbul Etiler'de konumlandırılıyor. Satışların devam ettiği Nisbetiye 10 Konutları ARB İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Nisbetiye 10 fiyat listesi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 92 adet konuttan meydana gelen Etiler Nisbetiye 10 Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri mevcut.


Etiler Nisbetiye 10 Konutlarında bulunan 1+1 daireler 88 metrekare ile 128 metrekare, 2+1 daireler 119 metrekare ile 127 metrekare, 3+1 daireler 216 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


Nisbetiye 10 fiyat listes bilgisinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. Nisbetiye 10 Evlerinde buhar dası, yüzme havuzu, aerobik salonu, hamam, otopark ve fitness center bulunuyor. 


Nisbetiye 10 fiyat listesi kapsamında detaylı bilgi almak için satış ofisi ile 0212 284...