18 / 04 / 2024

Nisfan Danışmanlık Emlak Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Nisfan Danışmanlık Emlak Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Nisfan Danışmanlık Emlak Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Güzel tarafından kuruldu.

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 99 bin TL sermaye bedeli ile Ausılıı Ozturk ve Semra Coşkuntuna ortaklığında kuruldu.

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sly Turizm Danışmanlık Emlak Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özay Akbaş tarafından kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Anadolum Danışmanlık Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolum Danışmanlık Emlak Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayar tarafından kuruldu.

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaylı tarafından kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Rashıd Mushtak Bhutta tarafından kuruldu. 

Djahan Danışmanlık Emlak Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Djahan Danışmanlık Emlak Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Babak Morshedzadeh tarafından kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Golbarg Kheırandısh ve Seyedsina Askari ortaklığında kuruldu.

Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Muhammed Al Kasım tarafından kuruldu.

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi Fatih'te Mustafa Alı A. Mohamed ve Qaasım Alı Mohamed ortaklığında kuruldu.

Dodo Danışmanlık Emlak Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dodo Danışmanlık Emlak Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  700 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Lokumcu ve Uğur Özdemir ortaklığında kuruldu.

Nisfan Danışmanlık Emlak Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Nisfan Danışmanlık Emlak Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Nisfan Danışmanlık Emlak Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Güzel tarafından kuruldu.

Nisfan Danışmanlık Emlak Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
a-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek , komisyonculuğu, aracılığını ve danışmanlığını yurt içinde ve yurt dışında yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...