20 / 04 / 2024

northen rock

northen rock

Dünyanın en büyük bankası Citigroup, zor durumdaki İngiliz mortgage şirketi Northern Rock'a 10 milyar sterlin (GBP) borç vermeyi teklif etmeye hazırlanıyor.

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Gündemden düşmeyen Ahbap'tan bir yeni yardım daha! Acil bakın!

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği depremde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine aylık 5 bin lira burs verecek.

Amerikan gezi motosikletinin ta kendisi Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Nefes kesici vintage detaylar ve saf rock and roll tarzı ile dikkat çeken Harley Davidson Heritage Classic fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sait Sercan Turfanda ve Yasır A.E.A. ortaklığında kuruldu.

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

Dwayne Johnson, Beverly Park’tan 27.8 milyon dolara malikane aldı!

'Hızlı ve Öfkeli', 'Sahil Güvenlik' ve 'Jumanji' gibi yapımların yıldızı, 'The Rock' lakaplı Amerikalı oyuncu, yapımcı, eski profesyonel güreşçi ve eski Amerikan futbolu oyuncusu olan Dwayne Johnson, yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı.

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Milyarder Stuart Miller'dan dudak uçuklatan gayrimenkul yatırımı!

Stuart Miller’ın milyarder aile şirketi East Rock, Beverly Hills’de bulunan boş oteli 100 milyon dolara satın aldı.

Kıraç'tan imar barışı açıklaması!

"Karavanı sattık ve küçük kulübeyi dizayn ettik, arada orada oturuyoruz" diyen Anadolu rock müziği yorumcusu, besteci ve söz yazarı Kıraç, imar barışıyla ilgili de açıklama yaptı.

Avril Lavigne Malibu'dan malikane satın aldı!

Rock müziğin sevilen isimlerinden Kanadalı Avril Lavigne, Malibu'dan malikane satın aldı. Lavigne, bu malikane için 7.8 milyon dolar ( yaklaşık 62 milyon TL) ödedi.

Gene Simmons evini 184 milyon TL'den satışa çıkardı!

Rock müziğin efsane gruplarından 'Kiss'in üyelerinden Gene Simmons, Los Angeles yakınlarında bulunan malikanesini satıyor. Ünlü müzisyen evi için 22 milyon dolar (184 milyon TL) istiyor. 

Rock Yapı Hafriyat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Yapı Hafriyat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaytan tarafından kuruldu.

northen rock Haberi

northen rock

Faiz oranının üç ay vadeli interbank veya Libor faizine eşit olması bekleniyor. The Sunday Telegraph ve Mail on Sunday gazeteleri de Citigroup'un bir acil yardım fonu üzerinde çalıştığını yazdı. Yardım paketinin büyüklüğü 20 milyar GBP. Bu haber ile Northern Rock hisseleri bugün açılışta yüzde 9. 8 değer kazandı....