25 / 04 / 2024

norveç küresel emlak piyasası

norveç küresel emlak piyasası

Norveç'in küresel emlak piyasasına kanalize edeceği 50 milyar dolara TOKİ talip oldu...

Küresel emlak piyasasında rekor artış! 365,51 trilyon dolara ulaştı!

Trem Global, geçen sene Precedence Research tarafından belirlenmiş olan, küresel emlak ve altyapı piyasasının 365,51 trilyon dolara kadar ulaşmasıyla adeta rekor bir artış kaydettiğini duyurdu.

Emlak piyasasındaki duyarlılık kötüleşiyor! Küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor!

Gündemden düşmeyen emlak piyasasındaki duyarlılık daha da kötüleşirken, küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Küresel bankaları şimdi de 'emlak krizi' korkusu sardı!

Küresel bankaları bankacılık krizinden bir sene sonra şimdi de yeni bir korku sardı. Paylaşılan bilgilere göre dünyanın çeşitli bölgelerindeki bankalar, son günlerde ticari emlak sektöründeki kredilerde kayıpların arttığını kaydetti.

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Küresel konut fiyatlarında gerileme başladı: O ülkede sert düşüş!

Küresel konut fiyatları gerilemeye başladı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İngiltere'de konut fiyatları, faizlerdeki artışın emlak piyasasını vurmasıyla 2021 yılının Şubat ayından bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

Küresel emlak piyasasında 'pandemi' patlaması!

Korona virüs kısıtlamalarının etkisi azaltmasıyla emlak piyasasında keskin bir artış yaşandı. ABD’de emlak sahiplerinin gelirleri toplamda 1 trilyon dolara ulaşırken, İngiltere’de ise kötü ekonomik tablonun düzeleceği düşünülüyor.

Küresel tefecilerin tetikçileri neden kuduruyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Küresel tefecilerin tetikçileri neden kuduruyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik analizi...

Zenginliğin artması küresel emlak piyasasını etkileyecek!

30 milyon dolar ve üzeri servete sahip zenginlerin sayısı geçtiğimiz yıl yüzde 6 artış gösterdi. Bu rakamların küresel emlak piyasasını etkileyeceği düşünülüyor.

Napoli Grup Danışmanlık Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Napoli Grup Danışmanlık Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Ahmadi Joughı tarafından kuruldu.

Küresel borçlar rekor kırdı!

Küresel borç seviyesi bu yılın ilk yarısında 7,5 trilyon dolar artışla 250,9 trilyon dolara ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.

Küresel finans devleri neden Çin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Küresel finans devleri neden Çin'i tercih ediyor!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 16 maddelik analizi...

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Küresel risk sermayesinde hedef 1 trilyon dolar!

Küresel Risk Sermayesi raporuna göre, risk sermayesi kapsamında yapılan yatırımların şirketlere  gelecek 5 yıl içinde 1 trilyon dolara ulaşacağı düşünülüyor.

norveç küresel emlak piyasası Haberi

norveç küresel emlak piyasası
İçlerinde TOKİ Başkanı Haluk Karabel'in de olduğu Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı koordinatörlüğündeki heyet Norveç'te görüşmeler yaptı. Norveç'in küresel emlak piyasasına kanalize edeceği 50 milyar dolarının Türkiye'ye çekilmesi için TOKİ çalışma...