25 / 04 / 2024

Nour Bulbul

Nour Bulbul

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Empire Real Estate Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Alı Al-Yaseen, Nour Alsaleh ve Saud F S F S Alajmı ortaklığında kuruldu.

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nour Albıtar tarafından kuruldu.

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nour Alquntar tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  102  bin bin TL sermaye bedeli ile Atabak Nourı, Sadegh Esmaeılı  Sına  Nourı tarafından kuruldu.

Alnakşibendi Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnakşibendi Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Alezzı Alnakshbandı ve Nour Alezzı Alnakshbandı tarafından kuruldu.

Yelda Design İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelda Design İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Yelda Ovissi Nourıkhameneh tarafından kuruldu.

Alrowad İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alrowad İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Başakşehir’de 24 milyon TL sermaye bedeli ile Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Net Bahçekent Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100  bin TL sermaye bedeli  ile Ozan  Gülle  ve Mohamad Nour Balalo tarafından kuruldu.

Nour Bulbul Haberi

Nour Bulbul

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu. 


Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1.  Her türlü  inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.  Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve  kontrollük hizmetleri yapmak, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif  raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu...