26 / 04 / 2024

Novada Park şanlıurfa

Novada Park şanlıurfa

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Şanlıurfa Novada Park AVM Kasım'da açılacak!

Şanlıurfa Novada Park AVM ve 11 Nisan Şehir Parkı projesinde hedefler değişti. Eylül ayında tamamlanılması beklenen AVM, Kasım ayında hizmete açılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

11 Nisan Külliyesi Şanlıurfa'da yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 11 Nisan Külliyesinin inşaat çalışması hızla ilerliyor. 10 kubbeli külliye çelik köprü ile 11 Nisan Şehir parkıyla birleşecek.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nin 1. etabı tamamlandı!

Şanlıurfa tarihinin en büyük yeşil alanlarını sosyal donatıları ile birlikte vatandaşların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelinde park ve mesire alanlarının yapımına yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye semt pazarı ve kent parkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanıyor!

Haliliye sınırları içerisinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanmak üzere. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeşil alan çalışması yaptığı park, kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa Akçakale'ye 53 dönümlük park!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de sürdürülen çalışmalarını yerinde inceledi. Akçakalelilere 53 Dönümlük park müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, Akçakale'yi hak ettikleri yere taşıyacaklarını belirtti.

Şanlıurfa Çocuk Kütüphanesi açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için Turgut Özal Parkı'nda hizmete sunduğu çocuk kütüphanesinin ardından bu kez Eyyüp Peygamber Parkında inşa ettiği Çocuk Kütüphanesini törenle hizmete açtı.

Şanlıurfa Novada Park AVM Kasım'da açılacak!

Şanlıurfa Novada Park AVM ve 11 Nisan Şehir Parkı projesinde hedefler değişti. Eylül ayında tamamlanılması beklenen AVM, Kasım ayında hizmete açılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir'den bin 600 kilometre yol!

Şanlıurfa'da genelinde yüklenici firma araçlarının yanı sıra kendi araç parkı ve imkânlarıyla kırsal yolların iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar toplamda bin 600 kilometrelik yolu sathi asfaltla buluşturmayı hedefliyor.

Novada Park şanlıurfa Haberi

Novada Park şanlıurfa

Turkmall tarafından Şanlıurfa’da hayata geçecek olan Novada Park Şanlıurfa, sektörün heyecanla beklenen yarışması “Sign of the City Awards 2016”nın 9 Kasım’da gerçekleşen töreninde ‘Devam Eden Projeler’ kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ ödülünün sahibi oldu. Toplam 35.300 metrekare sosyal alan ve 16.500 metrekare kiralanabilir alanıyla, 11 Nisan Şehir Parkı'yla mükemmel bir uyum içinde, bir bütün olarak tasarlanan Novada Park Şanlıurfa; alışveriş, yaşam ve eğlenceyi şehrin doğası ile bir araya getiriyor. Novada Park, ulusal ve uluslararası yaklaşık 60 markası ve şehrin en büyük sineması ile Şanlıurfa'nın büyüyen yapısı ve ekonomisine da katkıda bulunacak.


Geniş sosyal alan olanakları ile aktif bir kamusal mekan kompleksi olarak tasarlanan Novada Park Şanlıurfa; canlı, çekici, doğal ve prestijli bir kent parkı olarak şehrin sosyal ve kültürel...