19 / 04 / 2024

NSR Investment Gayrimenkul nerede

NSR Investment Gayrimenkul nerede

NSR Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Canca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Çayır Caddesi 'nde kuruldu.

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Petra İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Mıthqal Assaf tarafından kuruldu.

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Askerov tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shakhnoza Abdullaeva tarafından kuruldu. 

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Leı Zhang, Mustafa Çetin ve Sercan Fırıncı ortaklığında kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

NSR Investment Gayrimenkul nerede Haberi

NSR Investment Gayrimenkul nerede

NSR Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mehmet Canca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


NSR Investment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1.İnşaat Malzemeleri  a.İnşaat konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemesi ve yapı endüstrisinde kullanılan seramik, fayans, bordur, vitrifıye, granit,mermer, çimento, kireç, demir, tuğla, kum, kereste, kontraplak,sunta, ahşap ve laminant parke hazır kapı ve pencereler, değerli madeni taş, ahşap lambiriler,inşaat ve yapı sanayinde kullanılan yüzey ve satıh kaplama dış cephe kaplama malzemeleri ile bunların yapıştırıcı düzeltici, kimyasal maddeleri ile seramik yapıştırıcı, derz dolgusu gibi ana inşaat malzemeleri ile sıhhi tesisat, iç ve dış dekorasyon malzemelerinin üretimi,alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b.İnşaat ve yapı sektöründe kullanılan her türlü inşaat malzemelerinin, ham...