28 / 03 / 2024

ntowers tamer özyurt

ntowers tamer özyurt

Ntowers projesi kapsamında yer alan ticari üniteler satışa çıktı. Proje kapsamında kiralamalar da yapılıyor...

Ev almak için bekleyen 3 milyon kişi var! Kredi faizleri düşürülmeli!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut almak için bekleyen 3 milyon kişinin olduğuna dikkat çekerek, bu sene satışların artırılmasına ilişkin kampanyaların hayata geçmesini beklediklerini belirtti. İşte Özyurt'un o açıklaması...

Dar gelirlilerin konut sahibi olmasının yolu açılmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sektörünün 2023 yılını değerlendirdi ve 2024'e ilişkin sektörel beklentilerini açıkladı. İşte Özyurt'un o açıklamaları...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Gayrimenkule talep azaldı mı?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt; geçtiğimiz yıla göre gayrimenkul sektörüne talebin yüzde 50 azaldığını söyledi.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Kovid-19 gayrimenkul alım gücünü etkiledi mi?

Gayrimenkul sektöründe alt gelir grubunun alım gücü yüzde 90 geriledi. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul'un hangi ilçesi iyi pazarlanamıyor?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, İstanbul’da en çok konut satışının gerçekleştirildiği ilçeler sıralamasında son yıllarda zirveye oturan Esenyurt’un, ilde kentsel dönüşüme ihtiyacı olmayan nadir ilçelerden biri olduğunu söyledi.

İstanbul'un hangi ilçesinde binalar sağlam?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Kovid-19 salgını ve ülkede sık sık yaşanan depremlerin inşaat sektörüne etkisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özyurt, "Esenyurt, İstanbul için büyük bir şans" dedi.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Tamer Özyurt: Esenyurt, 2020’nin de yıldızı olacak!

İstanbul’da çok konut satışının gerçekleştirildiği ilçeler sıralamasında son yıllarda zirveye yerleşen Esenyurt, yılın ilk 8 yında da bu konumunu korudu.

Konut sektörü koronavirüs sonrası hareketlenecek!

TÜİK tarafından açıklanan Mart 2020 konut satış istatistikleri sonrasında sektör temsilcileri konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sektörünün koronavirüs sonrasında hareketleneceğini ifade etti...

Kredili konut satışında 2 ayda 2019'un ilk yarısı aşıldı!

TÜİK Şubat ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, verilere ilişkin olarak, kredili satışlardaki artışın yaklaşık yüzde 400'e ulaştığını belirtti...

ntowers tamer özyurt Haberi

ntowers tamer özyurt

NTowers projesi, Esenyurt'ta konumlandırılıyor. Özyurtlar tarafından hayata geçirilen NTowers kapsamında 1.296 konut bulunuyor. Projedeki konutlar 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 


N towers 32 bin metrekarelik bir alanda inşa edildi. Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış projenin bitişiğinde toplamda 250bin metrekarelik alanda şehitler ve gaziler parkı bulunuyor. Projede yer alan ticari ünitelerin satışları ve kiralamaları da başladı. 


Spordan vazgeçemeyenler için Tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, bisiklet, yürüyüş ve koşu parkurlarına kadar her türlü aktivite alanına yer verildi. Eylül 2013'te teslimlerin yapılacağı Ntowers projesi kapsamında 5 blok bulunuyor.


444 4 027 

www.ntowers.com.tr/

Kübra...