26 / 04 / 2024

nüfusun yüzde 5i tokide yaşıyor

nüfusun yüzde 5i tokide yaşıyor

Turan, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 5'inin TOKİ binalarında yaşadığını belirterek, "Bizim 2023'e gelindiğinde hedefimiz, Türkiye nüfusunun 6 ila 7 milyonu TOKİ'nin inşa ettiği binalarda yaşaması'" dedi.

Nüfusun yüzde 5'i TOKİ binalarında yaşıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 5'inin TOKİ binalarında yaşadığını belirterek, "Bizim 2023'e gelindiğinde hedefimiz, Türkiye nüfusunun 6 ila 7 milyonu TOKİ'nin inşa ettiği binalarda yaşaması" dedi.

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

TOKİ indirim bombasını patlattı: Yüzde 25 indirim için başvurular 21 Eylül'de başlıyor! İşte başvuru şartları...

TOKİ indirim kampanyasına ilişkin detaylar belli oldu. Bakan Özhaseki, 2022 yılı Haziran ayının sonuna kadar başlamış olanların, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabileceklerini söyledi. İşte kampanyanın detayları...

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

İstanbulluların sadece yüzde 24.1 rahat geçinebiliyor! 

İstanbul Planlama Ajansı tarafından aylık olarak hazırlanan İstanbul Barometresi araştırmasının Mayıs 2023 raporunum detayları yayımlandı. Bu kapsamda, İstanbulluların sadece yüzde 24.1 rahat geçinebiliyor. İşte detaylar...

Türkiye'nin İsviçre'den yaptığı altın ithalatı yüzde 75 düştü!

Türkiye'nin İsviçre'den yaptığı altın ithalatında Mart ayında da gerileme meydana geldi. Mart'ta İsviçre'den yapılan altın ithalatı yüzde 75 düşüşe geçti. 

Gayrimenkul sahipliğinde kadınların oranı yüzde kaç?

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre 2022'de toplam nüfusun yüzde 49,9'unu kadınlar, yüzde 50,1'ini ise erkekler oluşturdu. Peki bu denge tapulara yansıdı mı? 

Hanehalkımızın sadece yüzde 47’si 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşıyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 10 ilimizi vuran, 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrasında yaptığı açıklamada hanehalkımızın sadece yüzde 47’sinin 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşadığını söyledi.

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Migros’tan dev kampanya! Aynı ürünün ikincisi yüzde 50 indirimli satışta! 1 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros büyük bir kampanya daha başlattı. Aynı ürünün ikincisi yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuldu. İşte o ürünler ve fiyat listesi…

Çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim! Büyük fırsat başladı! 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatlarını araştırıyor. Sembolgold'ta çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim başladı. Peki çocuk altın bileklik fiyatı ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Çocuk altın bilekliklerde yüzde 20'ye varan indirim fırsatı! Atasay çocuk altın bileklik 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Çocuğunuza veya hediye olarak başka bir çocuğa altın bileklik almak isteyenler altın çocuk bileklik fiyatlarını araştırıyor. Atasay'da çocuk altın bilekliklerde yüzde 20'ye varan indirim başladı. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? İşte Atasay çocuk altın bileklik fiyat listesi 31 EKim 2022.

nüfusun yüzde 5i tokide yaşıyor Haberi

nüfusun yüzde 5i tokide yaşıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergi'ın Turan, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 5'inin TOKİ binalarında yaşadığını belirterek, "Bizim 2023'e gelindiğinde hedefimiz, Türkiye nüfusunun 6 ila 7 milyonu TOKİ'nin inşa ettiği binalarda yaşaması'" dedi. Turan, vatandaşların daha iyi yaşayabilecekleri konutlara ve kentsel çevreye kavuşması için kurum olarak büyük bir çaba içerisinde olduklarını ifade etti. 

En büyük amaçlarının hiç konut sahibi olmamış ve konuta ulaşmakta güçlük çeken alt ve orta gelir grubundaki vatandaşları ev sahibi yapmak olduğunu bildiren Turan, kurumun özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık görevine geldiği tarihten itibaren büyük bir atılım gerçekleştirdiğini dile getirdi. Turan, TOKİ'nin kurulduğu 1984 yılından 2002'ye kadar sadece 43 bin konut ürettiğini, 20022015 arasındaki dönemde ise 685 bin konut yaptığını vurguladı. TOKİ'nin Türkiye'deki toplam konut stoğunun...