26 / 04 / 2024

Nuh Çimento üretim hedefi

Nuh Çimento üretim hedefi

Nuh Çimento Grubu CEO’su Gökhan Bozkurt: Pazar anlamında açılım sağlayacak coğrafyalarla ilgileniyoruz. Bu kapsamda Avrupa ve Kuzey Amerika ilgi alanımızda” diyor.

Nuh Çimento maliyeti azaltıp verimliliği artıracak!

Yeni yılda üretim hedefine odaklanan Nuh Çimento Grubu'nun CEO'su Kamil Gökhan Bozkurt, “2019’da maliyet azaltıcı ve verimlilik artırıcı yatırımlara yöneleceğiz” diye konuştu.

Çimento sektöründe sürdürülebilir üretim için ilk adım atıldı!

Çimento ve klinker üretiminde sürdürülebilir teknolojileri tartışmak, iş birliği ve ilham getirecek ortamı yaratmak için'' CUSCIT'' adı verilen platformlar dizisi oluşturuldu.

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın!

Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri yattı mı? Nuh Çimento temettü 2023 ödemeleri ne zaman? Hemen bakın...

Nuh Çimento'dan flaş temettü kararı!

Nuh Çimento'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada temmettü dağıtım kararı alındığı bildirildi.

Çimento fiyatları uçtu! Çimento sektöründe üretim ve satışlar durma noktasına geldi! 2022 güncel çimento fiyatları...

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

Çimento sektöründe üretim, iç satış ve ihracat geriledi!

Açıklanan resmi verilere göre, çimento sektöründe üretim, iç satış ve ihracat geriledi...

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Çimento sektörü ihracatta atağa geçti!

TÜRKÇİMENTO CEO'su Volkan Bozay, çimento sektörünün 115 milyon ton toplam üretim kapasitesine sahip olduğuna dikkat çekti. Bozay, sektördeki büyümenin de altını çizdi.

Çimento sektöründe iç satışlar uçtu!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, üyelerine ait 2021'in ilk 5 ayıyla ilgili üretim ve satış rakamlarını duyurdu. 

Nuh Çimento'nun ihracatı yüzde 151,8 arttı!

Nuh Çimento, 2019 rakamlarına göre, ihracatını yüzde 151,8 oranında artırarak 118 milyon 748 bin dolara çıkarttı. Bu artış, şirketi ihracat sıralamasında birinciliğe taşıdı.

Nuh Çimento tüm ticari ve finansal hedeflerine ulaştı!

Nuh Çimento Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Kamil Gökhan Bozkurt yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) rağmen ticari hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Enver Paralı vefat etti!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı, Nuh Beton Yönetim Kurulu eski Başkanı Enver paralı vefat etti. 

Nuh Çimento üretim hedefi Haberi

Nuh Çimento üretim hedefi

2018 yılında ekonomideki dengelerin bozulmasıyla Nuh Çimento Grubu, iç pazar odaklı stratejisini değiştirdi ve rotasını ihracata çevirdi. İhracat için ağırlıklı Amerika ve Afrika pazarına odaklandı. Tabii sadece ihracat değil, yönetimde de kritik aksiyon planları hazırlayan grup, alacak ve risk yönetiminin nasıl alacağını yeniden belirledi, maliyet düşürüp verimlilik artıracak uygulamaları devreye aldı. 2013 yılından itibaren grubun CEO’luk koltuğunda oturan Gökhan Bozkurt, hayata geçirdikleri tüm bu uygulamalardan memnun. Zorlu geçen iki yılda kendileri için en önemli konu olan kârlılıkta hedeflerini tutturduklarını söylüyor. İhracatta kat ettikleri yolun da kendilerine önemli bir çıkış olduğunu ifade eden Bozkurt, bugün toplam satışlarındaki ihracat payının yüzde 77’lere geldiğini söylüyor. Önümüzdeki döneme ilişkin rotalarını da şöyle paylaşıyor:

“Nuh Çimento Grubu olarak biz 2020’de de bütün gücümüzle...