24 / 04 / 2024

Nuh Mekanik Kimin

Nuh Mekanik Kimin

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi, Mehmet Erdinç Başaran tarafından 60 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Namazgah Caddesi'nde kuruldu.

Nuh Çimento 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Nuh Çimento 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Nuh Çimento 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Nuh Çimento 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güdül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Erdem Tütüncü ve Aydın Karakuşoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, İshak Sevimli ve Abdulmuttalip Sevimli ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Nuh Çimento limanlarına yıkım kararı!

Nuh Çimento’nun 2003 yılında yaptırdığı dört bölümden oluşan limanların kaldırılması için mahkeme kararı çıktı. Hereke Çevre Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Altunok kararı basın mensupları ile paylaştı.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Şehit Nuh Özdemir'in ailesi için yapılacak evin inşaatına başlandı!

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki ailesi için yeni ev yapımına başlandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir şehit oldu.

Nuh Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuh Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Durmuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Esenyurt, Büyük Şehir HadımKöy Yol Caddesi'nde kuruldu.

Nuh Mekanik Kimin Haberi

Nuh Mekanik Kimin


Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Ali Rıza Düzova tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. iş konusu; MEKANİK a. Taahhüt, proje çizim, bina içi mekanik, sıhhi tesisat, ısıtma, soğutma, yangın sistemleri, boilers kazan, basınç kazanı vb su tanklarının imalat ve üretimi . Bina içi havalandırma sistemleri. Arıtma tesisleri ve arıtma sistemleri kurulumu veana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. Adres; Cevizli Mah.Zuhal Cd.Ritim İstanbul Ap.N.44/50...