20 / 04 / 2024

Nuray Nurcihan Perker

Nuray Nurcihan Perker

BLR Yapı İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Nuray Nurcihan Perker tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Beşiktaş, Maya Sitesi L Blok'ta kuruldu

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Kalender tarafından kuruldu.

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karanu Yapı Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Karakavak tarafından kuruldu.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Kutlucan Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutlucan Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Ak tarafından kuruldu.

Peras Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peras Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Soydan ve Ersin Soydan ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Sancarlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancarlar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Sancar Küşne tarafından kuruldu.

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Burcu Güneş üvey annesine tapu iptal davası açtı! 

Şarkıcı Burcu Güneş üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla tapu iptal davası açtı. 

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aynur Göçün ve Nurcihan Tütüncü tarafından kuruldu.

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuray Savaş Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Arat tarafından kuruldu.

Nuray Nurcihan Perker Haberi

Nuray Nurcihan Perker

BLR Yapı İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Nuray Nurcihan Perker tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


BLR Yapı İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BLR Yapı İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Akat Mahallesi, Öztürk Sokak, Maya Sitesi L Blok...