28 / 03 / 2024

nureddin nebati konut fiyatları açıklaması 2022

nureddin nebati konut fiyatları açıklaması 2022

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe devreye aldıkları uygulamalar üzerinden fırsatçılık yapmaya ve vatandaşları mağdur etmeye kalkışanlar hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Bakan Nebati: Ülkemiz yıllık bazda en yüksek büyüyen ikinci ülke olmayı başarmıştır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından, TÜİK tarafından açıklanan birinci çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Nebati müjdeyi verdi! Memur maaş zammı emeklilere de yansıyacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, memur maaşına yapılacak zammın emekli maaşlarına da yansıtılacağını belirtti. İşte bakan Nebati'nin maaş zammına ilişkin açıklamaları...

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması; "Bu yılın temmuz ayında..."

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, iş insanları ile bir araya geldi ve konuşmasında temmuz ayında asgari ücrete yapılması beklenen ara zamla ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Bakan Nebati müjdeyi verdi! O ildeki vatandaşlara 10 bin liralık yardım yapılacak! T.C numarasını veren desteği alacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'de etkili olan sağanakta mağdur olan vatandaşlara ilk etapta 10 bin lira destek verileceğini duyurdu. İşte detaylar...

Bakan Nebati'den kur korumalı mevduat açıklaması: 'KKM’nin bütçeye maliyeti giderek azalıyor'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün itibarıyla toplam 2,3 trilyon TL'ye ulaşan Kur Korumalı Mevduat ve Katılma Hesapları (KKM) uygulamasının bütçeye maliyetinin giderek azaldığını ifade etti.

Bakan Nebati açıkladı! Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni gelişme! Tüm Türkiye’de uygulanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ev sahiplerini ve kiracıları yakından ilgilendiren yeni bir gelişmeyi duyurdu. İşte detaylar!

Bakan Nebati'den açıklama: Faiz artırımı olmayacak!

Hazine ve Maliye Bakanı olan Dr. Nureddin Nebati, Habertürk TV’ye konuk olarak katıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin gündeme dair önemli açıklamaları izleyenlerin dikkatini çekti.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Bakan Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı! Elinde euro olanlar hemen baksın!

14 Mayıs seçimlerine son 4 gün kaldı. Milyonların gözü döviz kurlarına çevrilirken euro kurunun ne olacağı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati seçimden sonra euronun ne olacağını açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın.

Bakan Nebati: Kira ve konut fiyatları dengeye oturacak!

Artan konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati fiyatların dengeye oturacağını ifade etti. Bakan Nebati enflasyon ve dolar kuru hakkında da değerlendirmelerde bulundu...

Bakan Nebati tek tek açıkladı: Konut fiyatları çok kısa sürede dengeye gelecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve rakamların çok kısa sürede dengeye geleceğini söyledi. 

Kur Korumalı mevduat bu yıl bitecek mi? Bakan Nebati’den çok konuşulacak açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat (KKM) uygulamasının bu yıl bitmeyeceğini, çıkış senaryolarının 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

nureddin nebati konut fiyatları açıklaması 2022 Haberi

nureddin nebati konut fiyatları açıklaması 2022

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe devreye aldıkları uygulamalar üzerinden fırsatçılık yapmaya ve vatandaşları mağdur etmeye kalkışanlar ile ilgili olarak onlara asla müsamaha göstermeyeceklerini belirtti.

İşte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin o açıklamaları...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Konut Finansmanı Projesi'nin temel amacının uygun maliyetle konut sahibi olma avantajının dışında vatandaşları konut fiyatlarındaki dalgalanmalardan korumak olduğuna değindi.

Bakan Nebati, yine aynı biçimde, vatandaşların konut fiyatlarındaki artışlardan etkilenmemeleri için KOBİ ve KOBİ dışı inşaat firmalarına 1 sene boyunca konut satış fiyatlarını sabit tutmaları şartıyla belirli bir kaynak ayrıldığını kayderek, şunları dile getirdi:  "Tüm bu çabalara rağmen bazı internet sitelerinde birtakım fırsatçıların serbest piyasa ilkesiyle asla...