19 / 04 / 2024

Nuri Korkmaz

Nuri Korkmaz

Hasnur İnşaat Temizlik Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Delibaş, Nuri Korkmaz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Günaydın İş Merkezi'nde kuruldu.

Korkmaz A331-03 Çaytema çay makinesi en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Çay demlemeyi kolay ve pratik bir hale getiren Korkmaz Çaytema, günün her anında lezzetli ve sıcak çay içmeniz sağlar. Peki, Korkmaz A331-03 Çaytema çay makinesi en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Korkmaz blender setinde efsane indirim! Acele edin yüzde 33 indirimi kaçırmayın! 28 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Korkmaz A449 Performix Mega Blender Seti, geniş doğrama kapasitesi ve ısıya dayanıklı paslanmaz çelik aparatları ile mutfakta en büyük yardımcınız olur.  Peki, Korkmaz A449 Performix Mega Blender Seti ne kadar?

Özcal Korkmaz kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Özcal Korkmaz kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox Tost Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz!

Aynı anda 6 tost yapabilen Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox Tost Makinesi, 180 derece açılan üst gövdesi sayesinde ızgara olarak da kullanılabilir. Peki, Korkmaz A328-05 Tostkolik Tost Makinesi, kaç TL? İşte detaylar... 

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Korkmaz'dan Anneler Günü fırsatı! Bu indirimler kaçmaz! 4 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne özel kampanya düzenleyen Korkmaz, annelerin yaşamına kolaylık katacak mikser, blender, kahve ve çay makinelerinde yüzde 40'a varan oranlarda indirim uyguluyor. Peki, Korkmaz A860-13 Kahvekolik Kahve Makinesi ne kadar? İşte detaylar... 

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Korkmaz elektrikli çeyiz seti fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

Evlilik hazırlığı yapanların ve mutfak eşyalarını yenilemek isteyenlerin radarında olan Korkmaz çeyiz paketleri yoğun ilgi görüyor. Elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Korkmaz setleri, büyük avantaj sağlıyor. Peki Korkmaz çeyiz setinde neler var? 

Mutfağının şeflerine yeni bir yardımcı: Korkmaz Air-Pro AirFryer... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Korkmaz, pişirme kategorisi ürünlerine bir yenisini daha ilave etti; Air-Pro AirFryer. Peki : Korkmaz Air-Pro AirFryer kaç lira? İşte Korkmaz Air-Pro AirFryer'in güncel satış fiyatı ve diğer detaylar...

Korkmaz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Karot İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Korkmaz tarafından kuruldu.

Nuri Korkmaz Haberi

Nuri Korkmaz

Hasnur İnşaat Temizlik Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Delibaş, Nuri Korkmaz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Hasnur İnşaat Temizlik Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak.


Hasnur İnşaat Temizlik Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Günaydın İş Merkezi,...