27 / 04 / 2024

Nuri Özelmacıklı vefat

Nuri Özelmacıklı vefat

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Kirada yüzde 25'lik zam sınırında sona geliniyor! Ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek? Kiracılar siz de hemen bakın!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ev kiralarında azami yüzde 25 artış sınırı uygulamasında son aylara girildiğini belirterek, konutla ilgili konuştu. Peki ev sahipleri kiraları nasıl yükseltecek?

2022 yılında gayrimenkul satanlar dikkat! Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak 5 sene içerisinde elden çıkarılmasından doğan kazançların, değer artış kazancı kapsamında olduğunu dile getiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı önemli açıklamalar yaptı.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Ev alacaklar dikkat! İşte yeni kredi düzenlemesinin detayları!

Konut kredilerinde uygulanacak kredi değer oranları ile ilgili açıklama yapan  Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1’inci El konut alımlarında kullandırılabilecek azami kredi tutarının 10 milyon TL’den, 20 milyon TL’ye çıkartıldığını söyledi.

Hanehalkımızın sadece yüzde 47’si 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşıyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 10 ilimizi vuran, 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrasında yaptığı açıklamada hanehalkımızın sadece yüzde 47’sinin 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşadığını söyledi.

İkinci el konutlar için yeni kampanya sinyali geldi!  

Yeni Evim kampanyasının yankıları sürerken, Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı 2. elde de ilk defa konut alacaklar için farklı oranlarda da olsa bir kampanya yapılmasının çok faydalı olacağını söyledi.

Tapu sahiplerine yeni yıl şoku! O masraflar resmen arttı! Hemen bakın!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada 2023 yılında tapu masraflarında gerek emlak vergisi değerlerindeki artış gerekse de döner sermaye işletmesi tarifesindeki değişiklikler nedeniyle tapu işlem masraflarında artışlar yaşandığını belirterek önemli açıklamalar yaptı...

Yabancılara vatandaşlıkta şartlar resmen değişiyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Taşınmaz edinimine dayalı olarak istisnai yoldan Türk vatandaşlığı kazanılmasına ilişkin başvurularda şartlar yeniden düzenlendiğini belirterek, yeni düzenlemenin 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacağını söyledi.

Türkiye'nin yüzde kaçı ev sahibi? 

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Nüfus ve Konut Sayımı 2021 yılı istatistiklerin göre hane halkının yüzde 60,7'si oturduğu konutun sahibi iken, yüzde 27,6'sı kiracılardan oluştuğunu söyledi.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Dikkat! Hemen tapu müdürlüğüne gönderilmesi gerekiyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yabancılara gayrimenkul satışı ile ilgili olarak 9 Aralık 2022 tarihinden sonra satışı yapılacak dövize ilişkin döviz alım belgelerinin ilgili tapu idaresine mutlaka KEP üzerinden gönderilmesi zorunluluğu getirildiğini kaydetti.

Nuri Özelmacıklı vefat Haberi

Nuri Özelmacıklı vefat

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Merhumun cenazesi bugün saat 12:00’de Eyüp Sultan Camiinden kaldırılıp, Eyüp Sultan Kabristanındaki aile mezarlığına defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz.

Nuri Özelmacıklı...