25 / 04 / 2024

Nurol Park peşinat kampanyası

Nurol Park peşinat kampanyası

Şehir yaşamına değer katan ve üç seçkin projenin altına imza atan Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesi yepyeni bir hayatın kapılarını açıyor.

Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen yapıldığı Nurol GYO Nurol Park projesi 1.118 konutta meydana geliyor.Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Güneşli Nurol Park Evleri fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli açık adres!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nurol Park projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Nurol Park'ta Şubat ayına özel kampanya!

NUROL GYO, Basın Ekspres'teki Nurol Park projesinde şubat ayı süresince ev sahibi olma kolaylığı sağlıyor. Kampanya; ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı sunuyor.

Nurol Park Residence ödeme koşulları!

Nurol Park Residence ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ödeme imkanı sunuluyor. Bu yıl teslimlerin yapılacağı Nurol Park Residence'ta dairelerin fiyatları 528 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Nurol Park Evleri ödeme koşulları!

Nurol Park Evleri ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ya da sıfır faizle ödeme imkanları sunuluyor. Güneşli'de yer alan Nurol Park projesi bu yıl Temmuz'da teslim ediliyor...

Nurol Park Ofisleri ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükselen projede ofis bloğuda satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisleri ödeme planı kapsamında sıfır peşinatla kira öder gibi ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Nurol Park Ofis satışa çıkıyor! Sıfır peşinatla!

Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park’ta ofisler satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisler 4 metre tavan yüksekliği, açılır pencereleri ve sunduğu ayrıcalıklarla iş hayatınızı farklı bir boyuta taşıyor.

Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor!

Nurol GYO'nun, Basın Ekspres'te hayata geçirdiği Nurol Park'ta ofisler satışa çıkıyor. Projede sıfır peşinatla, kira öder gibi ofis sahibi olma fırsatı var. İşte projenin ayrıntıları...

Nurol Park Güneşli kampanya detayları!

Nurol Park Güneşli projesinde peşinatsız, banka kredisiz ve KDV'siz 50 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte, Nurol Park Güneşli kampanya detayları!

Nurol Park Güneşli'de peşinatsız ev fırsatı!

Basın Ekspres'te iki metro durağının hemen yanında yükselen Nurol Park Güneşli'de 0 peşinat, 50 ay vade ve yüzde 10 indirim fırsatları devam ediyor..

Nurol Park projesinde peşinat ve faiz sıfırlandı!

Nurol GYO, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Nurol Park projesinde peşinatı ve faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında peşin fiyatına yüzde 10 indirim, 0 peşinat ve yüzde 0 faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Nurol Park Güneşli ödeme planı!

Nurol Park Güneşli ödeme planı kapsamında, 0 peşinat, 0 faiz, 0 KDV ile 50 ay vade uygulanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park Basın Ekspres iletişim!

Nurol Park Basın Ekspres iletişim için 444 6496 telefon numarasını arayabilirsiniz. Peşinatsız ve vade farksız daire sahibi olunabilen proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor.

Nurol Park peşinat kampanyası Haberi

Nurol Park peşinat kampanyası

Modern mimari ile mahalle hayatını buluşturan Nurol Park’ın özel dünyasında, avantajlı seçeneklerle ev sahibi olma imkanı Kasım ayı boyunca sizleri bekliyor.  Kampanya kapsamında ister peşin fiyatına %10 indirim, ister 0 peşinat, ister 0% faiz ile 50 ay vade fırsatı sunuluyor, üstelik tüm bu avantaj paketlerinde KDV’nizi Nurol GYO karşılıyor.


İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, şimdiden ‘gözde’ olan projesini hızla tamamlıyor. İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak gösterilen ve Basın Ekspres’in en prestijli noktasında hayat bulan Nurol Park, günümüz metropollerinde özlem duyulan ‘geleneksel mahalle yaşamı’ ile bugünün modern ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan karma projesiyle fark yaratıyor.


Avantajlı seçeneklerle Nurol Park’ın özel dünyasında yerinizi alın

Nurol GYO, hayatın merkezinde bir yaşam sunan projesi Nurol Park’ta Kasım ayı süresince eşsiz fırsatlarla hayallerinizdeki eve kavuşma...