29 / 03 / 2024

Nusaybin su baskını

Nusaybin su baskını

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sağanak nedeniyle bazı evlerle bir okulu su bastı. İlçe merkezinde meydana gelen dolu yağışı ve sağanak sonrası Yavuz Selim İlkokulunu su bastı.

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

Sigorta şirketlerinden doğal afetlere karşı yeni sigorta paketleri geliyor!

Son dönemlerde artan doğal afetler KOBİ’lerin sigortaya olan talebinde yoğunluk oluşturdu. Sigorta şirketleri ise deprem, su baskını, yıldırım, yangın gibi çok sayıda doğal afete karşı koruma hizmeti veren sektörlere özel KOBİ sigorta paketleri sunmaya başladı.

Dikkat! İstanbul için sarı alarm verildi: Bu saatlerde dikkatli olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya Bölgesi'nde yer alan 5 ili sarı kodla uyararak ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı konusunda vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bu iller arasında İstanbul da bulunuyor.

İstanbul’da yaşanan sel sonrasında konut sigortasına olan ilgi artmaya başladı!

Sigortacılık platformu Sigortam.net, selden kaynaklı su baskını durumlarında evini güvence altına almak isteyenler için Konut Sigortası yaptırmanın önemine dikkat çekerken, “Poliçe şartları ve sağladığı teminatlara mutlaka bakılmalı” uyarısını yaptı.

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

AFAD ve Meteoroloji'den yeni uyarı! Bu illerde yaşayanlar aman dikkat!

Şanlıurfa’da dün meydana gelen sel felaketinin ardından AFAD ve Meteoroloji Müdürlüğü’nden şimdi de o iller için uyarı geldi. Fırtına ve su baskını olabilir, tedbirler artırıldı.

Madran dağındaki 4 su kaynağı 5 yıllığına kiraya veriliyor! 17 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Aydın Valiliği Madran dağındaki su kaynaklarını 5 yıllığına kiraya veriyor. 17 Ocak 2023’teki ihalenin muhammen kira bedeli 2 milyon 161 bin 882 Türk Lirası.

Yüksek su faturaları nasıl düşer? İşte yüklü su faturasını indirecek yöntemler...

Son zamların arından su faturaları bütçeyi zorlayabiliyor. Hayat pahalılığının yaşandığı şu günlerde, giderleri azaltmanın yolları araştırılıyor.

Bunları yaparsanız su faturanız yarıya düşecek! Su faturasını düşürmenin püf noktaları…

Su, doğal gaz, elektrik, telefon ve internete gelen zamlar vatandaşın bütçesini sarsmaya devam etse de bazı şeyleri değiştirmek elimizde. Mesela su faturasındaki tutar. Gelen zamlarla birlikte daha da strese sokan faturayı nasıl düşürebiliriz? İşte su faturasını düşürmenin pratik yolları…

Borsa’da SPK’nın suç duyurusunun ayrıntıları ortaya çıktı!

Borsada işlem bazlı şekilde piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları sebebi ile başlatılan soruşturma kapsamı dahilinde gözaltına alınan sekiz kişinin emniyetteki işlemleri sürerken de SPK'nın şüpheliler hakkında da yapmış olduğu suç duyurularının ayrıntıları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Nusaybin su baskını Haberi

Nusaybin su baskını

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sağanak nedeniyle bazı evlerle bir okulu su bastı.  İlçe merkezinde meydana gelen dolu yağışı ve sağanak sonrası Yenişehir Mahallesi'nde bulunan 4 ev, Yavuz Selim İlkokulu ve Çağ Caddesi'ndeki alt geçit su altında kaldı. 


Vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okul, alt geçit ve evlere giren suyu boşalttı. Su baskını nedeniyle okul ve evlerde hasar meydana...