25 / 04 / 2024

Nusaybin TOKİ 4 etap

Nusaybin TOKİ 4 etap

Nusaybin'de yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarında kalan 4 etaptaki iş yerlerin (dükkan) dağıtılmaya başlanacağı duyuruldu.

TOKİ'den Şubat ayının son müjdesi! 4 yeni kampanyanın tarihleri tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şubat ayının son müjdesi geldi. TOKİ, 4 şehirde toplam 906 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından tek tek açıklanan o tarihler...

TOKİ Adapazarı Korucuk’taki 577 konutun teslim tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 4-29 Aralık tarihleri arasında Adapazarı Korucuk’taki 577 konutu teslim etmeyi planlıyor.

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...

TOKİ'den o illere dev müjde! 4.800 yeni konut geliyor! 1 Eylül'de düğmeye basılacak! 

Yeni konut projelerini hız kesmeden sürdüren TOKİ, 4 ildeki 4 bin 800 yeni konut için 1 Eylül'de düğmeye basıyor. İşte ihale tarihleri yayınlanan TOKİ'nin yeni projelerine ilişkin tüm ayrıntılar...

TOKİ'den 717 yeni konut geliyor! Bu 4 ilde yaşayanlara müjde! 

TOKİ 4 ildeki projeleri kapsamında 717 yeni konut için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin yeni projeleri hangi illerde inşa edilecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ'den 1.092 yeni konut müjdesi! Bu 4 ilde yaşayanlar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, düşük taksit ve düşük peşinat imkanlarıyla milyonları ev sahibi yapıyor. TOKİ, 4 ilde toplam 1.092 yeni konut için düğmeye bastı. İşte projelerin detayları... 

TOKİ'den İstanbul'a 1.833 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, 4 yeni proje için düğmeye bastı...

TOKİ'den ayda 400 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya başlıyor. Yeni konutlarını satışa çıkaran TOKİ, 4 şehirde ayda 400 TL taksitle konut satışı başladığını duyurdu. 

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Nusaybin TOKİ 4. Etap'ta iş yerleri dağıtılacak!

Nusaybin'de yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarında kalan 4 etaptaki iş yerlerin (dükkan) dağıtılmaya başlanacağı duyuruldu.

TOKİ Orhangazi 4. Etap'ın inşaatı başladı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 292 konut için TOKİ 4.Etap İnşaatına başladı.

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

Nusaybin TOKİ 4 etap Haberi

Nusaybin TOKİ 4 etap

Mardin Nusaybin'de inşa edilen TOKİ konutlarında kalan 4 etapta bulunan iş yerlerin (dükkan) dağıtılmaya başlanacağı açıklandı.

İlkha'da yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, 1, 2, 3 ve 12'inci etaplar da yer alan iş yerlerin dağıtımına başlanacak.

Hak sahiplerinin telefonlarına geleceği mesajla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne gelip sözleşme imzalayacaklarından bahsedilen açıklamada, vatandaşların randevu almasıyla komisyona gelmeleri...