19 / 04 / 2024

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.



Bursa Orhangazi’de Hamzalı Yolu yeni mezarlık yakınlarında inşa edilecek olan  TOKİ  4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. TOKİ’nin İstanbul Müdürlüğü’nde yapılan ihaleye 24 firma katıldı. İnşaatın yapım süresi ise sözleşmenin imzalanmasından sonra 550 gün olacak. Öte yandan sözleşme sonrasında ise konut müracaatları ile şartlar da belirlenmiş olacak.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşa edilecek yeni TOKİ projesinin inşaat ihalesi gerçekleşti. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirimesi planlanan 292 konutluk projenin inşaat yapım açık ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi’nin İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent mahallesi 221. sokak 5 numaralı adreste bulunan İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleşti.

24 FİRMA KATILDI

TOKİ 4.etap inşaat ihalesine 24 firmanın katıldı. İhale sonrasında yaklaşık 1 ay devam edecek olan itiraz süreci sonrasında ihalede en uygun teklifi veren firma ile sözleşmeye imza atılacak. Sözleşme tarihinden itibaren ise inşaatın yapım süresi 550 gün olarak açıklandı.

MÜRACAATLAR DAHA SONRA AÇIKLANACAK

TOKİ tarafından yapılacak olan 292 adet konut ile ilgili başvurular ise sözleşmeden sonra belirlenecek. Geçen yıl aynı proje için yapılan ön talep başvurularında ise 700’ün üzerinde başvuru yapıldı ve o dönemde TOKİ projeyi ileri bir tarihe ertelendi.


Geri Dön