19 / 04 / 2024

Nuse Mimarlık Dekorasyon

Nuse Mimarlık Dekorasyon

Nuse Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfi Açıkalın tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Buğra Sokak'ta kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cento Mimarlık Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Topal tarafından kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nour Alquntar tarafından kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

A2d Mimarlık Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A2d Mimarlık Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Akif Kızıltepe tarafından kuruldu.

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Öner Kaya tarafından kuruldu.

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi Beykoz'da Görkem Bekar tarafından kuruldu.

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Lesa Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lesa Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Özel tarafından kuruldu.

Nuse Mimarlık Dekorasyon Haberi

Nuse Mimarlık Dekorasyon
Nuse Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfi Açıkalın tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Nuse Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) b- Bina veya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin tesisatı (ev tipi boyler (kombi, kazan vb.) ve brülörlerin bakım, onarım ve kurulumu ile elektriksiz güneş enerjisi kolektörlerinin kurulumu dahil) c- Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri d- Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri e- İç mimarların faaliyetleri (iç dekorasyon dahil) f- Bina ve diğer inşaat projelerinde...