29 / 03 / 2024

Nusret Gökçe yeni şirket

Nusret Gökçe yeni şirket

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün yeni bir şirket kurdu. 

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Nusret Gökçe yeni şirket Haberi

Nusret Gökçe yeni şirket

Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu. 

Son dönemlerin fenomen ismi olmayı başaran Nusret Gökçe inşaat ve turizm sektörüne adım attı. Nusret Gökçe Beşiktaş'ta Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi'ni kurdu. 

Erzurum'da külliye yaptırdı

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında ün elde eden et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketi Erzurum Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde külliye inşa ettirdi. Külliye 2018 Haziran ayında açıldı. 

Paşalı köyünde 4 bin metrekare üzerine yaptırılan külliye yaklaşık 4,5 milyon liraya mal oldu. Külliye cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden meydana geliyor. 

Nusret Turizm Yatırım Anonim Şirketi'nin amaç ve konusu başlıca şunlardır;
Her türlü...