25 / 04 / 2024

Nusret Kayhan Apaydın

Nusret Kayhan Apaydın

İnşaatçıların Ekim'den itibaren pozitif gelişmeleri görmeye başlayacağını ifade eden Apaydın, ayrıca konut kredilerinde faiz oranlarının yüzde 1'in altına çekilmesi gerektiğini söyledi...

Superbrands 2014'te VİKO Süper Marka seçildi!

Türkiye'nin sektöründeki en saygın markalarının yer aldığı Superbrands 2014 sonuçları açıklandı. VİKO'nun marka algısındaki güçlü ve öncü pozisyonunu bir kez daha tescillemiş oldu.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Apaydın tarafından kuruldu.

İndirim geliyor! İşte et fiyatlarını düşürecek 'besi çiftliği' hamlesi! Detayları açıklandı

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Türkiye'nin birkaç bölgesinde özellikle büyükşehirlere yakın yerlerde besi çiftliği kurmayı planladıklarını söyledi.

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Oruç ve Hüseyin Apaydın ortaklığında kuruldu.

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi?

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Apaydın ve Fırat Ürgen tarafından kuruldu.

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Nusret Kayhan Apaydın Haberi

Nusret Kayhan Apaydın

Ortadoğu Grup İnşaat Grup Başkanı Nusret Kayhan Apaydın, 24 Haziran seçimi sonrası ilk üç ayın yeni sisteme yönelik çalışmalarla geçeceğini söyledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Nusret Kayhan Apaydın, Ekim'den itibaren ekonomide ve inşaat sektöründe pozitif gelişmelerin görünür hale geleceğini ifade etti.

Mayıs ve Haziran ayında kamu bankalarının konut kredisi faizini yüzde 0,98'e çekmesiyle satışların canlandığını hatırlatan Apaydın, kendilerinin de sunduğu kampanyalarla ilk altı ayın kapanışının yüz güldürdüğünü söyledi.

"Yıllık 1 milyon konutun üretilmesi ihtiyaçtır"

İnşaat sektörünün 200 civarında farklı alt sektöre iş alanı açtığını ifade eden Apaydın, "Özellikle deprem riski nedeniyle kentsel dönüşüme tabi tutulması gereken konut sayısının 6-7 milyon civarında olduğu ve bunların da aslında en kısa sürede dönüştürülmesi zorunluluğu düşünüldüğünde inşaat sektöründeki gelişim ihtiyacı çok üst düzeyde mevcuttur."...