20 / 04 / 2024

nuvo dragos ne zaman teslim

nuvo dragos ne zaman teslim

Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan Nuvo Dragos Konutları 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Nuvo Dragos ödeme seçenekleri...

Maltepe Nuvo Dragos kampanyası!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Nuvo Dragos Konutları 'nda daire fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Maltepe Nuvo Dragos kampanyası...

Nuvo Dragos Evleri'nde fiyatlar 337 bin TL'den başlıyor!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası içinde Maltepe Dragos'ta yükselen Nuvo Dragos Evleri'nde fiyatlar 337 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 999 adet daire yer alıyor.

Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'ye 1+1!

52 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nuvo Dragos projesinde toplam 999 konut yer alıyor. Nuvo Dragos projesinde yer alan 1+1 dairelerin 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos projesinde 790 bin TL'ye 3+1!

5 blok halinde yükselen Nuvo Dragos projesinde toplam 999 daire yer alıyor. Nuvo Dragos projesinde ikinci etap teslimleri 2015 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Nuvo Dragos'da yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Nuvo Dragos ne zaman teslim?

Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak ilk etap teslimlerinin hemen gerçekleştiğini söylemek mümkün. Maltepe Nuvo Dragos projesinin ikinci etabında teslimler 2015 yılı sonunda gerçekleşecek...

Nuvo Dragos ne zaman teslim? 320 bin TL'ye!

Nuvo Dragos ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 yılı içinde Ağustos ayı olarak belirlendi. Nuvo Dragos'ta yer alan dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Nuvo Dragos ne zaman teslim!

Nuvo Dragos ne zaman teslim edilecek sorusuna konutların anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı cevabı veriliyor. Nuvo Dragos projesi Özderici GYO tarafından hayata geçiriliyor. Proje Maltepe' de inşa ediliyor...

Nuvo Dragos Maltepe ulaşım!

Özderici GYO girişimi ile yükselen Nuvo Dragos Maltepe ulaşım bilgileri haberimizde mevcut durumda...

Özderici GYO Nuvo Dragos ödeme planı!

Özderici GYO Nuvo Dragos ödeme planı 'na göre daireler 72 ay faizsiz vadelendirme imkanı ile satılıyor...

Nuvo Dragos'taki 410 bağımsız bölümün değeri belli oldu! Özderici GYO resmen duyurdu! 

Özderici GYO Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos projesindeki 410 bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Nuvo Dragos'un 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Nuvo Dragos projesinin 2022 değeri...

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Nuvo Dragos’ta 4 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle!

Sunduğu konforlu daire çeşitliliği ve sosyal imkanlarla Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi olarak öne çıkan Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz ve 120 ay vade seçeneğine ek KDV’de sıfırlandı.

Nuvo Dragos'u bir de yaşayanlardan dinleyin!

Nuvo Dragos’ta yaşayanlar proje hakkında ne düşünüyor? Herkes tek ortak noktada buluşuyor; “Nuvo Dragos’ta yaşam çok konforlu!”

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?

Nuvo Dragos Maltepe'de 60 ay 0 faizle! Hemen teslim konutlar!

Nuvo Dragos Maltepe projesinde yer alan daireler için 60 ay faizsiz vadelendirmenin yanı sıra yüzde 1 KDV uygulanıyor. Projede ilk etaptaki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 337 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Nuvo Dragos Maltepe projesi toplam arsa alanı 52 bin metrekare olarak belirlendi. Özderici GYO Nuvo Dragos Maltepe'de yer alan dairelerin fiyatları 337 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Maltepe Nuvo Dragos projesinde fiyatlar 337 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Maltepe Nuvo Dragos projesinde ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 337 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Nuvo Dragos Maltepe'de yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 337 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta 337 bin TL'ye 1+1!

Maltepe Nuvo Dragos projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'ye 1+1!

52 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nuvo Dragos projesinde toplam 999 konut yer alıyor. Nuvo Dragos projesinde yer alan 1+1 dairelerin 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Nuvo Dragos projesinde 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özderici GYO imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Nuvo Dragos projesi 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Maltepe Nuvo Dragos projesinde fiyatlar 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nuvo Dragos Maltepe'de 790 bin TL'ye 3+1!

Toplam inşaat alanı 187 bin 500 metrekare olan Nuvo Dragos projesinde ilk etap teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

nuvo dragos ne zaman teslim Haberi

nuvo dragos ne zaman teslim

Nuvo Dragos ödeme seçenekleri haberimizin devamında yer alıyor. Özderici GYO imzası ile inşa edilen proje 5 bloktan meydana geliyor. 


İstanbul'un Maltepe ilçesinde yükselen Nuvo Dragos Rezidans 'ta 999 daire, 1 müstakil villa, 6 mağaza ve 1 ofis yer alıyor. Proje 52 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Nuvo Dragos'ta basketbol sahası, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, koşu-yürüyüş parkuru, tenis kortu, güvenlik hizmetleri, çocuk yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 


Nuvo Dragos Maltepe 'de yer alan evlerin büyüklükleri 66 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan konutlar 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Nuvo Dragos ödeme seçenekleri!

Banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Maltepe Nuvo Dragos 'ta yüzde 25 peşin ödemelerde 36 ay 0...