26 / 04 / 2024

NZD İnşaat yurt dışı projeleri

NZD İnşaat yurt dışı projeleri

İnşaat sektörünün öncü firmalarından NZD İnşaat tarafından Ukrayna'da çok ses getirecek bir projenin anlaşması imzalandı.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Erh Yurt İşletmeciliği Yatırım Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erh Yurt İşletmeciliği Yatırım Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Netcore Bilişim Hizmetleri tarafından kuruldu.

NZD Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NZD Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL’ye Abdulazız Ymn Alzayed  tarafından kuruldu.

NZD İnşaat'tan Ukrayna'da dev anlaşma!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından NZD İnşaat tarafından Ukrayna'da çok ses getirecek bir projenin anlaşması imzalandı.

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Elmas ve Fahrettin Kaya ortaklığında kuruldu.

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Gökçe tarafından kuruldu.

NZD İnşaat yurt dışı projeleri Haberi

NZD İnşaat yurt dışı projeleri

NZD yetkilileri tarafından Ukrayna’nın Mykolaiv şehrinde yapılan toplantıda Mykolaiv Bölge Konseyi Başkanı Viktoriia Moskalenko, Başkan Yardımcısı Takhir Sadridinov ve konsey üyelerine uluslararası Mykolaiv Havaalanı’nın inşaatı ve yeniden yapılandırılması konusundaki projenin sunumunu yaptı. Momerandum sonucunda karşılıklı imzalar atıldı.

Star'da yer alan habere göre; memorandumun ardından NZD İnşaat yetkililerinden olan Mustafa Ustaoğlu, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “İnşaat yaklaşık iki sene gibi kısa bir sürede sona erecek ve inşaat süresince bölge insanlarını da burada istihdam edeceğiz. Projemizde inşaat müddetince 1.000, inşaat bittikten sonra ise 350 kişiyi istihdam etmeyi...