23 / 04 / 2024

obaköy Gıda İşletmecilik

obaköy Gıda İşletmecilik

Vakıf GYOı İstanbul Anadolu Yakası'nda konut geliştirmek üzere Obaköy Gıda İşletmecilik Pazarlama Güvenlik Temizlik Ticaret ve Sanayi A.Ş ile yüzde 50 - yüzde 50 ortak paylı adi ortaklık kuracak.

Gıda enflasyonu dar gelirliyi vurdu! Yüzde 106'lık artış...

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR) verilerine göre, gıda enflasyonu ortalama yüzde 67 olarak gerçekleşti. En yoksul yüzde 20’lik gelir grubun gıda enflasyonu ise yüzde 105,5 olarak kaydedildi.

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yılmaz Kuyumculuk Ve Saatcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podco Investmen Proje Yönetimi Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ramadan tarafından kuruldu.

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

Dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 geriledi! Türkiye’de yüzde 73,6 arttı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Küresel Gıda Fiyatları Endeksi Ağustos'ta yüzde 2,1 düşüşle 121,4'e indi. Buna göre, dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 gerilerken, Türkiye’de Gıda Fiyat Endeksi yüzde 73,6 artış gösterdi.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Tarımda üretici enflasyonunda sert yükseliş! Gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor?

TÜİK tarımda üretici enflasyonunu yıllık yüzde 62,48, aylık yüzde 8,03 olarak açıkladı. Tarımda üretici enflasyonundaki yükseliş gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor? sorusunu gündeme taşıdı.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Gıda fiyatlarında yüzde 92.2'lik artış: 100 TL'ye dolan sepetin tutarı 502 TL oldu

Birleşik Kamu-İş, TL'deki değer kaybı ve vergi oranlarının artırılmasının ardından gıda fiyatlarının temmuz ayında yüzde 12,8 arttığını hesapladı. Yıllık oran ise yüzde 92.2 olarak hesaplandı. İşte detaylar...

Gıda fiyatlarında yükseliş devam ediyor! Temmuz ayında yüzde 12,8 arttı!

Gıda fiyatlarındaki artış temmuz ayında yüzde 12,8 artarken bir yılda yüzde 92,2 arttı. İşte detaylar...

Gıda enflasyonu bu nedenden dolayı her yıl yüzde 3 artabilir!

Küresel ısınmayla ilgili korkutucu bir öngörü geldi. Küresel ısınmanın gıda enflasyonunu 2035 yılına kadar dünyada her sene yüzde 3 oranında ve manşet enflasyonu ise yüzde 1'in üzerinde artırabileceği açıklandı.

obaköy Gıda İşletmecilik Haberi

obaköy Gıda İşletmecilik

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Anadolu Yakası'nda konut geliştirmek üzere Obaköy Gıda İşletmecilik Pazarlama Güvenlik Temizlik Ticaret ve Sanayi A.Ş ile adi ortaklık kuracak.



Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından; İstanbul İli Anadolu Yakası'nda Adi Ortaklık üzerinden satın alınacak arsa üzerinde, konut projesi geliştirmek üzere Şirketimiz ortaklarından T. Vakıflar Bankası T.A.O Emekli ve Sağlık Yardım Sandığı'nın iştiraki Obaköy Gıda İşletmecilik Pazarlama Güvenlik Temizlik Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile yüzde 50 - yüzde 50 ortak paylı adi ortaklık kurulmasına ve gerekli işlemlerin yerine getirilmesi için Genel Müdürlüğün yetkili kılınmasına oy birliği ile karar...