20 / 04 / 2024

Ocak 2022 Sektör Raporu

Ocak 2022 Sektör Raporu

İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Ocak ayı sonuçları Türkiye İMSAD tarafından açıklandı. Rapora göre, inşaat yapı malzemeleri sanayisinde ihracat artışı sürüyor.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

THY, 15 milyar 769 milyon dolar gelirle hizmet sektöründe 2022'nin ihracat şampiyonu oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), 2022 yılında elde ettiği 15 milyar 769 milyon dolarlık gelirle hizmet sektöründe geçen senenin ihracat şampiyonu oldu.

Sanayi bünyesindeki 7 sektör en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, resmen tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı. İşte Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen o bilgiler...

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru kırıldı! İşte o sektörler…

Tarım sektörü, 2 milyar 875 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatına ulaştı. 2022'de ihracat rekorlarına imza atan tarım sektörü, bu yıla da yükseliş eğilimine devam etti.

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın! 

Asgari ücret ve memur ile emekli zamlarının ardından, özel sektör çalışanlarının maaşları da gündeme oturdu. Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın!

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

2022 yılının ihracat şampiyonu o sektör oldu! Tam 33,5 milyar dolar!

Yeni yılın ilk günlerinde, hafta sonu geride bıraktığımız 2022 yılına ilişkin veriler de ardına ardına gelmeye devam ediyor. 2022 yılının en fazla ihracat gerçekleştiren sektörü kimyevi maddeler sektörü oldu.

Migros'ta yetişen kapacak! Cumadan Cumaya indiriminde çamaşır suyu 22 TL, toz deterjan 29 TL! 2 Ocak 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerini açıkladı. Migros kampanyasını Cumadan Cumaya başlığı altında duyurdu. Migros'ta yetişen kapacağı Cumadan Cumaya indiriminde çamaşır suyu 22 TL, toz deterjan 29 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 2 Ocak 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Ocak 2022 Sektör Raporu Haberi

Ocak 2022 Sektör Raporu

Türkiye İMSAD'ın hazırlamış olduğu İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Ocak ayı sonuçları belli oldu. İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı yeni yıla düşüş göstererek başlasa da geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre arttış gösterdi. Türk sanayi mallarına ilişkin yükselen talep de, 2022 yılının ilk aylarında “devam” sinyalli verdi.

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi 2022 yılı Ocak ayı sonuçları belli oldu. Dış ticarette geleneksel olarak ocak aylarında kendini gösteren yavaşlama eğilimi, bu yılda devam etti. 2021 yılı ocak ayı ile karşılaştırıldığında ise ihracatta büyüme gözlemlendi. İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı ocak ayında, 2021 yılının ocak ayına göre yüzde 33 yükselerek 2,4 milyar doları gördü. 

Şubat ayında ihracattaki yükselişin sürdüğü gözlenirken, Rusya-Ukrayna savaşının inşaat malzemeleri ihracatını gelecek aylarda olumsuz etkilemesi tahmini yapılıyor.  ...